i jak już techniczku chcesz być wiarygodny to poczytaj co ja pisałem tuż przed keszowanie 600% zysku pod tym artykułem o maseczkach o których mailowo dowiedziałem się od dyrektora 4Mss i dlatego wszedłem w 4Mass na 100% portfela :))
99% posiadanych akcje sprzedawałem 10 lipca a ostatnie 13 lipca i do dziś żałuję, że nie poczekam do 29 lipca hahahaha
a teraz musi otwórz sobie historię notowań na INM i zobacz co się stało na sesji 14 lipca hahahahahaha a 28 lipca keszowałem 100% zysków z dużej części pakietu.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/4Mass-wprowadza-maseczki-Kurs-wystrzelil-7922069.html
a tu masz najważniejsze odpowiedzi z maila z 23 czerwca jako dowód dlaczego pakowałem na drugi dzień PKC i dlaczego był taki obrót jaki był w tym dniu leszczyku :))) niestety tego maila odczytałem po sesji 23 czerwca :)))) i zobacz w notowaniach co sie stało z obrotami po 23 czerwca jak puściłem info, oczywiście w swoje formie na forum 4Mass a wtedy podpisywałem się pod innym nickiem dla jasności. Ten obecny mam założony bo niedługo TAKA SAMA pompa czeka mnie na INVENTIONIE w skrócie INM :)
technik_at ja wiem że ty masz mój kompleks a ja UWIELBIAM cię sprowadzać do parteru i pokazywać miejsce e szeregu :)
Temat: RE: Pytanie akcjonariusza do projektu
Data: 2020-06-23 9:09
Nadawca: ........................
Adresat: .............................
Szanowny Panie,
Poniżej odpowiedzi:
Ad 1 – Spółka złożyła wniosek o rejestrację wyrobu medycznego - urząd w najbliższych dniach powonień wydać decyzję o dopuszczeniu. Maseczki są w ciągłej sprzedaży oferowane jako wyrób ochronny.
Ad 2 – Spółka złożyła wszelkie niezbędne dokumenty i wyjaśnienia do PARP, które były wymagana do przygotowania umowy. Proces mocno się wydłużył ze względu na COVID. Przewiduje, że umowa zostanie podpisania niebawem – po podpisaniu Spółka niezwłocznie wystosuje komunikat. Niemniej projekt jest realizowany i obecnie trwają prace nad decyzją środowiskową i projektem budowlanym niezbędny do uzyskania pozwolenia na budowę.