• Już niedługo … Autor: ~Rysiek [5.184.249.*]
    Witajcie kochani. Rysiek był dzisiaj jak codzień na rybach. Poszczęściło się: szczupak, dwa karpie i pięć płoci. Wszystko już przygotowane na dzisiejsza imprezkę, z okazji dnia kota. Kot, gdy dostał okolicznosciowa kolację i ogonem wskazał kierunek północny, co pozwala odczytać, iż niedługo będziemy na innym poziomie. Wszyscy którzy mnie znają, a szczególnie Ewcia wiedza o czym mówię. A narazie zabieram się za konsumpcje szczupaka z grilla z winem z 1965 roku. Pozdrowienia od Ryśka.
  • Re: Już niedługo … Autor: ~666 [188.146.114.*]
    Co znalazłeś na strychu jabola po ojcu?Znamy cie wiec jutro poniżej 2.8 i wszystko po 2.76 do mojego wora.Potem znowu wam oddam po.3.2 może wyżej.
  • Re: Już niedługo …2 Autor: ~Rysiek [31.60.236.*]
    Prowadzący od 3 giełd , nie wiem jak to napisać , ale tu się wszyscy ze mnie nabijają. Nie wiem dlaczego ,przecież ja tu nic złego nie zrobiłem .Jakiś tu Rysio z butelczyną wyskoczył będący chyba moim odpowiednikiem i szósteczka od wielkich operacji finansowych . Co Oni chcą od cennej drobnicy ? Mówi o jakiś przeładunkach a ja się na tym w ogóle nie znam. Dobrze tylko ,że wspomina o niezbyt wygórowanych sumkach ( proszę nie mylić tylko z sumami )
  • Re: Już niedługo … Autor: ~Olx [37.248.215.*]
    Szamani, teraz koty przewidują polnoc..koty akurat lubie to jeszcze uwierzę.. zobaczymy jutro
  • Re: Już niedługo … Autor: sobol56 [89.77.194.*]
    Koty od jutra w całej Polsce będą górą.
  • Re: Już niedługo … Autor: ~Płotka [5.173.250.*]
    Dla Rysia szczupaczek, a płotki dla kota?:)))))))
  • Re: Już niedługo …3 Autor: ~Rysiek [31.60.236.*]
    Tu trzba zapytac się Realnego a żeby nie mieć złudzeń co do wartosci rybich kąskow a także komu co było wyjaśnione w tych zawiłych interesach
    .. itd . A jeśli było napisane, że to był dzień pomyślny to dajmy temu wiarę ,prawda Ewcia ? Drogi Króliczku dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam wzajemnie
[x]
PLAZACNTR -1,62% 2,73 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.