W 2016 roku została założona firma Emilus It Solutions na potrzebę udziału w konkursie, który wygrała. Założyciel spółki - Pan Emil Leszczyński został zaproszony do siedziby ESA na galę wręczenia nagród. Wydarzenie było 8 lat temu, ale zapewne gdzieś w archiwum ESA jest wzmianka z tego wydarzenia. Następnie ta sama firma zmieniła nazwę na SimFabric Sp. z o. o. po czym została w 2019 przekształcona na firmę SimFabric S.A. i weszła na New Connect. W 2022 spółka SimFabric S.A. została wprowadzona na główny parkiet GPW.
Dnia 2024-07-02 o godz. 14:03 ~Grobe napisał(a): > W 2016 roku została założona firma Emilus It Solutions na potrzebę udziału w konkursie, który wygrała. Założyciel spółki - Pan Emil Leszczyński został zaproszony do siedziby ESA na galę wręczenia nagród. Wydarzenie było 8 lat temu, ale zapewne gdzieś w archiwum ESA jest wzmianka z tego wydarzenia. Następnie ta sama firma zmieniła nazwę na SimFabric Sp. z o. o. po czym została w 2019 przekształcona na firmę SimFabric S.A. i weszła na New Connect. W 2022 spółka SimFabric S.A. została wprowadzona na główny parkiet GPW. > > Także kolejne kłamstwo Piotra zostaje obalone.
Swietnie "obalasz" tezy bez linkow i przypisow. Teraz moze obal sobie cos innego, bo na pewno cieplo na tych hawajach a trzeba sie nawadniac..
Jak juz znajdziec potwierdzenie "w linkach i url'ach" tego co tu piszesz to zapraszamy. Chetnie poczytami o obalaniu w rundzie drugiej..
Skąd ta kłamliwa informacja, że nie wygrali? Nawet nie jesteś akcjonariuszem spółki więc nic nie wiesz na ten temat. Gdybyś choć raz się skontaktował ze spółką to już dawno nic byś na forum nie napisał. I nie pytaj dlaczego.
To w końcu jestem akcjonariuszem, ktory wisi wysoko, czy nie jestem? :) I jak mam skontaktować się ze spółką, kiedy od lat nie odbieraja telefonów i nie odpisuja na korespondencje? :)
Możesz w takim razie zadzwonić raz jeszcze i zapytać w imieniu akcjonariuszy na jaki dzień października ustalili premierę Gumball? MASZ SZANSĘ RAZ NA ZAWSZE UDOWODNIĆ, ŻE NIE MAM RACJI. Zapytasz?
A kim ty dla mnie jesteś żebyś mi mówił co mam robić? Zadzwoniłam, porozmawiałam o tym o czym chciałam porozmawiać. Chcesz swoich informacji to sam zadzwoń.
Dnia 2024-07-02 o godz. 15:08 ~Basia napisał(a): > Nie masz racji. Chcesz dowieść że masz rację to sam sobie dzwoń.
Slabe to Twoje obalanie klamstw. Musisz chyba sie podszkolic gdzies w tej materii. Moze na Coursera beda tutoriale o obalaniu ? A do tego czasu , nie masz linkow nie masz dowodow , do widzenia..
Gdybyś był akcjonariuszem, który chciałby porozmawiać z zarządem to byś z tego swojego Szczecina nawet samolotem przyleciał na walne, które było w zeszłym tygodniu. Ale wtedy twój dzieciak straciłby szansę na zbiórki 1,5% które ochoczo wstawiasz na swoich profilach społecznościowych. Możesz też wysłać list polecony do siedziby spółki - najlepiej za potwierdzeniem odbioru i z adresem zwrotnym żeby zarząd spółki mógł odpowiedzieć na te wszystkie nurtujące cię pytania :)
Dnia 2024-07-02 o godz. 14:03 ~Grobe napisał(a): > W 2016 roku została założona firma Emilus It Solutions na potrzebę udziału w konkursie, który wygrała. Założyciel spółki - Pan Emil Leszczyński został zaproszony do siedziby ESA na galę wręczenia nagród. Wydarzenie było 8 lat temu, ale zapewne gdzieś w archiwum ESA jest wzmianka z tego wydarzenia. Następnie ta sama firma zmieniła nazwę na SimFabric Sp. z o. o. po czym została w 2019 przekształcona na firmę SimFabric S.A. i weszła na New Connect. W 2022 spółka SimFabric S.A. została wprowadzona na główny parkiet GPW. > > Także kolejne kłamstwo Piotra zostaje obalone.
Fajnie "obalasz" bez linkow i zalacznikow. Moze teraz "obal" sobie troche wody, bo trzeba sie nawadniac na tych hawajach, prawda ? Jak juz znajdziesz pare linkow do Twojego "obalania", to zawrzyj je tutaj, to chetnie poczytamy o "obalaniu w rundzie drugiej.."
Geneza powstania spółki była zawsze wartością dla simfabric, do dnia dzisiejszego kontynuuje współpracę z ESA. A poza tym śwadczy o doskonałym zapleczu merytorycznym i fachowości twórców.
"~Indi2024-07-02 14:14IP 45.137.126.*
Geneza powstania spółki była zawsze wartością dla simfabric, do dnia dzisiejszego kontynuuje współpracę z ESA. A poza tym śwadczy o doskonałym zapleczu merytorycznym i fachowości twórców."
ChatGPT pomagał ci w napisaniu tej bzdury Julka? :)
Fajnie obalasz bez linkow i zalacznikow. Jak juz znajdziesz pare linkow do Twojego postu wyzej, to zawrzyj je tutaj, to chetnie poczytamy o tym.
Co za trollownia? Ludzie wy się ze świniami na głowy pozamienialiście. Dziś wykonałem telefon do firmy bardzo uprzejma rzeczowa rozmowa. Każdy akcjonariusz, każdy może bez problemu się dodzwonić i przedyskutować trapiące go kwestie. A ten hejt tu to jakiś atak kompletnego popaprańca
Dnia 2024-07-03 o godz. 11:47 ~Mały napisał(a): > Co za trollownia? Ludzie wy się ze świniami na głowy pozamienialiście. Dziś wykonałem telefon do firmy bardzo uprzejma rzeczowa rozmowa. Każdy akcjonariusz, każdy może bez problemu się dodzwonić i przedyskutować trapiące go kwestie. A ten hejt tu to jakiś atak kompletnego popaprańca
Droga Pani, czy wie ze nie mozna zadzwonic z tego samego numeru na ten sam numer, bo bedzie zajete , prawda ? :) Ale w alternatywnym swiecie.. wszystko jest mozliwe. I moze nawet ktos porozmawial sam ze soba :)
Już dawno pisałem, że zarząd Simfabric nigdy nie dyskutował z tym trolem na żadnej płaszczyźnie. Są ponad to. Ale informują, że znają temat i rozwiążą go w odpowiedni sposób i w odpowiednim czasie. Na marginesie, nie chcę być w skórze tego chłopa on chyba nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji?!