• Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~BIG_SHORT [188.47.123.*]
    9.26 zł
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~PR [89.171.4.*]
    Ktoś sie znudził i wawalił wiekszy pakiet to szybko zbił kurs przy tak płytkim rynku. Po kilkunastu minutach wrócilismy do status quo w okolicach 11. Ot cała historia, która pewnie stanie się zaraz pożywką dla troli jako kolejna lini amelodyczna do ujadania...
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~eldzi [89.25.157.*]
    Zobaczcie sobie dzisiejszy wykres Gamfactor oraz Games Operators.
    Ta sama mocna zrzutka w tym samym czasie.
    Wygląda jakby jeden inwestor mający kilka podobnych spółek potrzebował nagle kasę.
    W życiu różnie bywa i czasem trzeba zrealizować stratę bo kasa jest potrzebna na coś ważniejszego.
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~Ultfun [31.0.48.*]
    Przespałem szkoda
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~ddd [89.228.12.*]
    ktos kupuje przy nizszym kursie, przy calkowitym braku zainteresowania nie bylo by obrotow za 150 tys
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~antyjareczek [91.232.46.*]
    Ja też kupuję. Nie rozumiem przesłanek do spadków, ale może o czymś nie wiem.
    A może komuś zabrakło kasy na wakacje lub podatki? To jest częsta motywacja do sprzedaży, szczególnie jeśli kiedyś ktoś kupił tanio i nie ma poczucia straty.
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~eldzi [89.25.157.*]
     Przesłanki do spadków są takie że gaming jest już be i nikogo spółki gamingowe nie interesują, co widać doskonale tutaj gdzie kilka lat czekano na prezentację huntinga jak na zbawienie a jak go zaprezentowano to nikogo to nie obeszło.
    Inwestorzy którzy na to zbawienie czekali i jeszcze trzymali spółki gamingowe, porzucają teraz wszelkie resztki nadziei i pozbywają się akcji.
    Spółki gamingowe naobiecywały gruszek na wierzbie, nazbierały kasy od ludzi, powchodziły na giełdę a potem się okazało że inwestorzy otrzymywali kolejne przesunięcia terminów, porzucane projekty, odpisy aktualizacyjne, albo w najlepszym razie jakieś gnioty.
    Moim skromnym zdaniem czeka nas teraz wieloletnie wypłaszczenie kursu gamingu, połączone ze znikomymi obrotami. Kupować z prawej nikt nie będzie bo popytu brak, tylko wszyscy będą się ustawiać z lewej cierpliwie z koszyczkami, bo co chwilę ktoś będzie pękać, a kurs będzie cały czas szorować po dnie i zahaczać o nowe minima.
    Tym bardziej że tutaj hunting dopiero zaczyna pomalutku budować wishlistę i minie jeszcze dobrych kilka lat zanim dojdzie powiedzmy do pierwszej setki, będzie miał kilkadziesiąt tysięcy followersów i spółka podejmie decyzję o premierze we wczesnym dostępie.
    W międzyczasie mamy dostać emisję dość sporej ilości akcji, a o pełnej wersji Fishing Simulatora 2 oraz Priest Simulatora jak widać zapomniano.
    Tak więc przesłanek do spadków jest tu bardzo wiele, natomiast przesłanek do wzrostów ani jednej.
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~Obis [46.112.110.*]
    No i jak tu już wcześniej zauważono firma nie chwali się niczym w espi, a gaming rośnie pod espi. Czy ktoś widział info o huntingu w espi? Kompletna cisza.
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~Michał [109.95.206.*]
    Cześć kolego

Nasuwa mi się tylko jedno pytanie: z którego kapelusza wyciągnąłeś te brednie?
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~OLO [185.23.12.*]
    Mi to wygląda jak by od kilku niskich poziomów było zbierane. Może ktoś próbował wykorzystać okazję i zerwać stoplosy aby rozbierać
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~Arange [5.184.236.*]
    Faktycznie wygląda na to że ktoś zdał sobie sprawę że spółek gamingowych nie ma sensu już trzymać w portfelu i wczoraj wywalił ulg, gop i gif w tym samym czasie podobne pakiety. Brak perspektyw w tej branży i coraz większy marazm. Arkusz popytu pusciutki więc osuwamy się dalej coraz niżej.
  • Re: Kto dzisiaj popuścił? Autor: ~Demo [185.12.23.*]
    Popuscilem bo przegrałem życie na Polyslash
[x]
ULTGAMES 0,00% 12,70 2026-04-02 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.