zwróć uwagę:
dziś jakoś mniej wątków niż zwykle, całkiem przyjemnie, mniej pisania o pierdołach, domysłach itp...
istnieje również coś takiego jak metafora...
ok, bo wiesz, że jakby tu była cisza, to "kulawy pies" by się Polną nie zainteresował, oprócz tych, którzy już mają papier; a bez życia na forum, wielu by się zaczęło wykruszać stopniowo; teraz mamy po prostu spokój, bez nachalnych pyskówek, bez durnych tekstów mających na celu tylko zniechęcić itd.
Przecież pisałem, że jestem na Polnej i będę (prawie jak lokalny patriotyzm) :p
Na razie nie mam więcej gotówki ale jak tylko pozbędę się $ to jeszcze zwiększę 'swój' udział.
powinno być lepiej, a i posty przyjemniej się czyta :p
no, wolę Ciebie takiego:)
fajnie, że możesz dokupować; ja z pewnych względów (głównie chodzi o płynność firmy ...) jestem przyblokowany - dlatego w razie czego będę brał kredyt, żeby zostawić gotówkę, ale wtedy to już bym wchodził w Polną bardzo ostro:)
no, Twój pomysł Redgraw to był strzał w dyszkę!
jest teraz więcej informacji dotyczących Polnej, przewidywania zachowania się kursu itd., a wcześniej w pewnym momencie to pyskówki absolutnie zaczęły dominować; ja sam już miałem dość;
choć niektórym to chyba przeszkadza, że nie mogą sobie teraz tak całkiem bezkarnie, z chamskimi tekstami wcinać się w nasze, "rejestrowane" wątki :)
Dalszy wzrost kursu PKN Orlen - jednego z liczących się odbiorców wyrobów POLNEJ (kurs powyżej 30 zł, +5,65%). Jeżeli ma to uzasadnienie w poprawie sytuacji na rynku paliwowym, to można liczyć na rozruszanie inwestycji i wzrost zamówień.
rozbierać te z prawej żwawiej:) bo później będziecie sobie wyrywać, jak będzie już niestety drożej; oby dużo drożej - dla tych, co już napakowani, jak ja, czy parę osób:)