• Walne ZA Autor: kaktus83 [79.162.79.*]
    Czy ktos z bywalcow tego forum wybiera sie moze na WZA ? Przypuszczam, ze niektorzy z uczestnikow akcji s25 posiadaja wiecej niz kilka tys akcji a pewnie i po kilkanascie wiec, moze warto by bylo aby ktos z " nas " sie tam wybral. Jak tak dalej pojdzie to i po walnym nie dojdzie do nas zadne info, a tak jakby ktos sie pofatygowal to mielibysmy info z pierwszej reki. Moze Jetro - by sie zdecydowal, skoro ma niedaleko ?
  • Re: Walne ZA Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Zobaczymy jak to będzie.
  • Re: Walne ZA Autor: adamsp [91.94.228.*]
    No właśnie....
    Ja już wcześniej pisałem, że jak będę w okolicach to się wybiorę.

Ale tak się zastanawiam, że jak znalazłby się jeszcze ktoś z Naszego Grona chętny do wyjazdu to może wybrałbym się tam specjalnie.

Wtedy wyjazd byłby z Wawy

• Re: Walne ZA Autor: pablo7 [91.94.247.*]
    adam ja jestem za a przeciez jestesmy z warszawy no i moze bolo by sie wybral tylko niewiem jak on czasowo
  • Re: Walne ZA Autor: bolo7 [89.78.114.*]
    pablo, znów zacząłem być gościem w domu, wpadłem, żeby zrobić bilans i zobaczyć co się dzieje - miły ten plusik na Polnej dziś:) zaraz znów spadam, zajrzę albo później, albo już jutro rano;
    będzie dobrze:)

jak znajdę czas, to chętnie wybrałbym się na walne - zgrajmy to może już mailowo, żeby tu nie zaśmiecać; maila Jethro znacie - on jest gospodarzem jako Przemyślanin:)
  • Re: Walne ZA Autor: slonce_karpat [83.4.163.*]
    Jakoś nie widzę entuzjazmu u "głównych" udziałowców ;).... zreszta jakoś tu się cicho zrobiło od wczoraj...
  • Re: Walne ZA Autor: adamsp [87.96.42.*]
    bolo , ja akurat nie mam naila do Jethro, mam tylko do Ciebie.

Ale pewnie jakby miał dojść do skutku wyjazd to pewnie będzie można liczyc na Twoja skrzynkę i małe pośrednictwo w kontakcie.

Zaznaczam, że mam samochód osobowy, a nie busa..... ;)))
  • Re: Walne ZA Autor: bolo7 [89.78.114.*]
    Jethro podawał chyba z 2 razy swojego maila; zanim się dogrzebiesz, to postaram się tak napisać, żeby admin go nie wyciął:)
    jethro-tull małpa o2.pl
  • Re: Walne ZA Autor: adamsp [87.96.42.*]
    OK, dzięki !
  • Re: Walne ZA Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Cennik Amerbrokers:

Blokada instrumentów finansowych lub rachunku (opłata pobierana z góry za każdy rozpoczęty kwartał trwania blokady) 0,15% wartości blokowanych aktywów (w przypadku blokady związanej bezpośrednio z usługą AmerBrokers istnieje możliwość negocjowania opłaty).

Wystawienie zaświadczenia potwierdzającego blokadę 50 zł.

Wcale nie tak tanio:(
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.