Widać, że komuś bardzo zależy na budowaniu złego wizerunku spółki. Inwazja osób o nieznanych nickach, których wcześniej nie było widać na forum. Jednoznacznie negatywny! ton wypowiedzi i celowe! zaniżanie kursu.
Takie zachowanie wskazywać może na fakt, że szykuje się coś konkretnego. Oczywiście w sensie bardzo pozytywnym.
Ktoś chce się obkupić taniej. Korzystając z obecnej sytuacji, działa na niekorzyść.
Zapewne nie jest to przypadek...
Na stały akcjonariat takie zagrywki nie robią większego wrażenia, ale w sensie finansowym narażają nas na straty kapitału. Manipulacja kursem (którą ewidentnie można zaobserwować podczas ostatnich sesji) podlega ocenie odpowiednich władz.
Nie zawaham się użyć wszelki dostępnych instrumentów do zapobiegnięcia takim praktykom.
toz to cud,ze nie trzeba sie rejestrowac na polnej i mozna zabrac glos! wszelki duch Pana chwali,ze istnieje niecenzurowane forum na polnej.wezcie ze soba na walne basie czy jak jej tam-ip 85.222.86,bo nagania na innych spolkach na spadki a od was przyszla ta zaraza;)
ddd - na Polnej nie ma i nie było cenzury; jedynie grupa inwestorów, poważnie podchodzących do tematu, nie miała już ochoty być dłużej bezkarnie opluwana ...
.....zaglądam tu dzisiaj z czystej sympatii po kilku dniach i widzę , że nie dociera.
Nigdzie nie naganiałam na spadki i nie naganiam, a 85.222.86 to nie jest numer IP i wszystko na to wskazuje że pod tą maskaradą pisze na forum przynajmniej 2 forumowiczów. Ja na pewno nie. Czy poza mną jest to jedna osoba czy wiele, nie mam pojęcia.
P.S. Ponieważ od wczoraj znowu wiem co to znaczy być kobietą pracującą i czasu na tępienie naganiactwa, głupoty i braku realizmu mieć nie będę, członkom koła wzajemnej adoracji daję spokój. A ponieważ nie lubię ckliwych pożegnań, więc nie silcie się na słowa , że szkoda, że wracaj , że super się gadało. Zresztą może zajrzę raz na jakiś czas.
Victoria, niestety ostatnia masa wpisów "nowych" osób, były to wpisy osób nie zainteresowanych Polną, tylko zniechęceniem do jej zakupu, zniechęceniem do wytrwania w akcji S25, włożeniem "kija w mrowisko" - od temtej pory zniknął np. pijok (a szkoda ...), doprowadzeniem do furii parę osób; takie osoby mogą sobie przecież zakładać nowe watki, tego im nikt nie zabroni, ale już nie mogą tak bezkarnie i bezczelnie wcinać się w nasze wątki - skoro kogoś nie interesuje nasza strategia, to chyba dobrze, że nie zaśmieca naszych postów, nieprawda?
Dla faktycznie zainteresowanych ja osobiście zawsze znajdę "serce" i jestem w stanie wykładać pewne rzeczy aż do znudzenia; choć w tym przypadku zachęcam nowych do odrobienia "pracy domowej" i sczytania wątków z ostatnich tygodni - po co zadawać po raz któryś to samo pytanie ...