• Pytanie o POLNĄ Autor: fan06 [77.112.95.*]
    Czy uważacie, że można za pośrednictwem strony internetowej Pulsu Biznesu zadać pytania Zarządowi Polnej? Proszę o Wasze opinie i ewentualne wskazanie tematyki pytań /na www.pb.pl prowadzona jest Akcja Inwestor/.
  • Re: Pytanie o POLNĄ Autor: kaktus83 [83.30.231.*]
    Jasne, ze mozna zadawac pytanie. Chyba tydzien temu czytalem w PB o prowadzonej przez nich akci, w ktorej za posrednictwem ich stronu mozna zadawac pytania. Tylko z odpowiedzami ze strony spolek jest gorzej chyba jakies 15 % spolek odpowiedzialo na pytania zadane przez czytelnikow.
  • Re: Pytanie o POLNĄ Autor: fan06 [83.4.68.*]
    wysłałem pytanko dot. bliższych szczegółów rozmów w sprawie zamiany opcji na 3-letni kredyt. Powiem szczerze, że nie liczę na wylewną odpowiedź ze strony Zarządu, no chyba, że mnie miło zaskoczą?!
  • Re: Pytanie o POLNĄ Autor: bolo7 [89.78.114.*]
    dzień doberek:)
    bardzo dobry pomysł, fan - trzeba uderzać z każdej strony!
  • Re: Pytanie o POLNĄ Autor: fan06 [83.4.237.*]
    wysyłaliście jakieś pytania do Zarządu Polnej za pośreddnictwem strony www.pb.pl? Uważam, że warto spróbować! Jeśli byłoby więcej pytań może w końcu udałoby się "wyciągnąć" jakieś informacje!
  • Re: Pytanie o POLNĄ Autor: pijok [79.191.91.*]
    Miałem pilny wyjazd. Akcja z pytaniami jest b.dobra i upierdliwa. Ja pytałem ostatnio bezczelnie : > czy krewni i znajomi członków zarządu mających dostęp do informacji niejawnych , skupują akcje i po ile?
    Oczywiście nie spodziewam się odpowiedzi gdyż na takie pytanie jakakolwiek by była , to tylko plama...
  • Re: Pytanie o POLNĄ Autor: bolo7 [89.78.114.*]
    Wiesz pijok, gdyby Zarząd Polnej zaczął coś kombinować z dalszym psuciem wizerunku Polnej i zniechęcać dalej kogo się da, to sprawdzając operacje na rachunkach maklerskich należy prześwietlić również transakcje krewnych, pociotków itd. czyli tych, którzy w trakcie Komunii lub grilla w maju lub wcześniej mogli dowiedzieć się o ...
    Ale po co to, przecież Zarząd ZA Polna gra fair i w końcu pochwali się wszem i wobec tym, czy owym:)

Tak naprawdę, to niech kupują ile wlezie! Zmniejszają nam free float i o to chodzi:) - tylko niech w końcu polityka informacyjna i marketing polanki zaczną pracować jak przystało na XXI wiek, a nie chowają się za furtką tradycji...
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.