Czy uważacie, że można za pośrednictwem strony internetowej Pulsu Biznesu zadać pytania Zarządowi Polnej? Proszę o Wasze opinie i ewentualne wskazanie tematyki pytań /na www.pb.pl prowadzona jest Akcja Inwestor/.
Jasne, ze mozna zadawac pytanie. Chyba tydzien temu czytalem w PB o prowadzonej przez nich akci, w ktorej za posrednictwem ich stronu mozna zadawac pytania. Tylko z odpowiedzami ze strony spolek jest gorzej chyba jakies 15 % spolek odpowiedzialo na pytania zadane przez czytelnikow.
wysłałem pytanko dot. bliższych szczegółów rozmów w sprawie zamiany opcji na 3-letni kredyt. Powiem szczerze, że nie liczę na wylewną odpowiedź ze strony Zarządu, no chyba, że mnie miło zaskoczą?!
wysyłaliście jakieś pytania do Zarządu Polnej za pośreddnictwem strony www.pb.pl? Uważam, że warto spróbować! Jeśli byłoby więcej pytań może w końcu udałoby się "wyciągnąć" jakieś informacje!
Miałem pilny wyjazd. Akcja z pytaniami jest b.dobra i upierdliwa. Ja pytałem ostatnio bezczelnie : > czy krewni i znajomi członków zarządu mających dostęp do informacji niejawnych , skupują akcje i po ile?
Oczywiście nie spodziewam się odpowiedzi gdyż na takie pytanie jakakolwiek by była , to tylko plama...
Wiesz pijok, gdyby Zarząd Polnej zaczął coś kombinować z dalszym psuciem wizerunku Polnej i zniechęcać dalej kogo się da, to sprawdzając operacje na rachunkach maklerskich należy prześwietlić również transakcje krewnych, pociotków itd. czyli tych, którzy w trakcie Komunii lub grilla w maju lub wcześniej mogli dowiedzieć się o ...
Ale po co to, przecież Zarząd ZA Polna gra fair i w końcu pochwali się wszem i wobec tym, czy owym:)
Tak naprawdę, to niech kupują ile wlezie! Zmniejszają nam free float i o to chodzi:) - tylko niech w końcu polityka informacyjna i marketing polanki zaczną pracować jak przystało na XXI wiek, a nie chowają się za furtką tradycji...