• Jest to jakiś prawnik Autor: ~Nieporozumienie [89.76.185.*]
    Co by potrafił napisać wzór zawiadomienia do prokuratury w sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa manipulacji w dniu 31.03.2022?
  • Re: Jest to jakiś prawnik Autor: ~bubu2 [146.70.48.*]
    Potrzebny jest nowy Wałęsa. No i znalazł się.

Proszę bardzo: czy jest na forum jakiś prawnik, który napisze za tego Pana wzór zawiadomienia? Następnie czy jest ktoś, kto z tego zawiadomienia skorzysta i będzie chodził do prokuratury zgodnie z instrukcjami tego Pana?

Taki akcjonariusz to prawdziwy skarb. Gdyby wszyscy byli tacy, to Fasing już dawno zwoziłby z Filipin robotników autokarem. Biały Wałęsa na białym koniu w białych szelkach.
  • Re: Jest to jakiś prawnik Autor: ~Nieporozumienie [31.178.16.*]
    Chyba jesteś prawnkiem i myślisz, że każdy potrafi napisać doniesienie. Tak nie jest. Skoro autor uchwały uważał, że tego dnia ktoś się dopuścił manipulacji to moim zdaniem takie sprawy zgłasza się do prokuratury a nie na WZA.
  • Re: Jest to jakiś prawnik Autor: ~bubu2 [5.157.13.*]
    Takie to trudne dla Kierownika? To może skorzystać z zewnętrznej pomocy i zapłacić parę groszy, a potem ganiać po prokuratorach i powtarzać to wszystko do protokołu?

Tak się składa, że mam wypełniony formularz naruszenia MAR a czy go wyślę to zależy tylko od tego, czy mi się będzie chciało robić coś dla klasy tutejszych panów leżących gołym zadem na słońcu
  • Re: Jest to jakiś prawnik Autor: ~Dziadek [188.146.114.*]
    Chciałem zauważyć że sami zdecydowaliście że bilet wstępu do porozumienia kosztuje 10000 akcji
    Więc jak ktoś ma 1000 akcji to pozostaje mu pisanie na forum o pomysłach innych działań niż składanie uchwał raz w roku.
  • Re: Jest to jakiś prawnik Autor: ~bubu2 [146.70.48.*]
    I takich ludzi Polska potrzebuje! Ludzi koncepcji i prawdziwych patriotów. Dziadziów do orzecha, co to mają pomysł na zamianę wody w wódkę poleconym.
    "Tak się składa, że mam wypełniony formularz naruszenia MAR " to taki problem wrzucić instrukcję co wypełnić i gdzie wysłać? Nie każdy jest prawnikiem ani nie kalkuluje mu się płacić prawnikowi gdy ma mało akcji. Może jeśli wyśle 10 osób to samo to będzie lepszy efekt?
[x]
FASING 1,60% 12,70 2025-10-08 16:05:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.