Proszę bardzo: czy jest na forum jakiś prawnik, który napisze za tego Pana wzór zawiadomienia? Następnie czy jest ktoś, kto z tego zawiadomienia skorzysta i będzie chodził do prokuratury zgodnie z instrukcjami tego Pana?
Taki akcjonariusz to prawdziwy skarb. Gdyby wszyscy byli tacy, to Fasing już dawno zwoziłby z Filipin robotników autokarem. Biały Wałęsa na białym koniu w białych szelkach.
Chyba jesteś prawnkiem i myślisz, że każdy potrafi napisać doniesienie. Tak nie jest. Skoro autor uchwały uważał, że tego dnia ktoś się dopuścił manipulacji to moim zdaniem takie sprawy zgłasza się do prokuratury a nie na WZA.
Takie to trudne dla Kierownika? To może skorzystać z zewnętrznej pomocy i zapłacić parę groszy, a potem ganiać po prokuratorach i powtarzać to wszystko do protokołu?
Tak się składa, że mam wypełniony formularz naruszenia MAR a czy go wyślę to zależy tylko od tego, czy mi się będzie chciało robić coś dla klasy tutejszych panów leżących gołym zadem na słońcu
"Tak się składa, że mam wypełniony formularz naruszenia MAR " to taki problem wrzucić instrukcję co wypełnić i gdzie wysłać? Nie każdy jest prawnikiem ani nie kalkuluje mu się płacić prawnikowi gdy ma mało akcji. Może jeśli wyśle 10 osób to samo to będzie lepszy efekt?