• i?... Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Jw
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.206.219.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: steve2 [5.184.206.*]
    Miałem odpowiedź ale skoro usunięte... Nie mam przekonania żeby soft miał takie dobre perspektywy i mial łyknąć INM. Wygląda na sztuczkę do odciągnięcia kapitału stamtąd tu, a przecież jedna padlina warta drugiej... choć tam większa pozoracja obrotów.Ale jeśli tak będzie to kupię tu 03. Na razie spokojnie czekamy 01 śląc pozdrowienia do kierownika kursu.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Animatorkalodziara [195.29.219.*]
    Ten kierownik kursu to moze byc
    .......
    https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/na-czym-polega-praca-animatora-rynku-i-kto-moze-nim-zostac/rr4mf0k
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~src [83.26.192.*]
    Przecież to inv to brand softa. Niestety
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Brand brand... Ale to osobna spółka a nie własność softa. Dostanie dotację to spłaci dług i softowi nic do niej. Tylko co dalej z nią? Kiedy zacznie zarabiać? bo na razie same zera, z kwartału na kwartał. Tutor derm...też mi coś, jak latami nie widać ani złotówki.A na sofcie lubią i potrafią przepalać pieniądze.Jest też dług i lubią drukować -nie wygląda to dobrze. Cóż tu się rozwodzić,obie padliny i tyle wolty najwyżej 01.
  • Medicalg Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Medicalga pilnujeta? Słuchajta jak się mówi to będzieta liczyć bańki a nie grosze.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: akcjoinm [5.173.240.*]
    brand? a to ciekawe, że ten "brand" ma większościowy udział w Sofblue hahahahahahaha
    a co najśmieszniejsze, jego projekt jest 4 x więcej wart niż projekt i dotacje Sofblue

do szkoły src a nie zajmuj się czymś czego nie rozumiesz bo zazdrość z ciebie przemawia
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: akcjoinm [5.173.240.*]
    src ten brand jest większościowym akcjonariuszem Sofblue i ten brand realizuje 4 x większy projekt od Sofblue.
  • 0,1 Autor: ~PilnujtaTegoMedicalg [91.205.244.*]
    0,1
  • Re: 0,1 Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Dziękuję Ci aksjonim że tak cierpliwie przekonujesz.Może się jednak skuszę nieco wyżej t.j. 0,11. Tylko dlaczego to tak długo trwa? To by wskazywało że jednak dołków jeszcze nie widzieliśmy.
    Nade wszystko proszę was żebyście pilnowali sobie Medicalga bo on RUSZAAA na 80. Mówiłem, mieć go po 25 i szybciej się zarobi jak tu... Jeśli cokolwiek kapnie...
  • Re: 0,1 Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Radziłbym też się przyglądać 4Mass-owi bo chyba powrót na 8 a potem c.d.wzrostów.Może na 12, choć pewnie nie od razu.
  • Re: 0,1 Autor: akcjoinm [5.173.240.*]
    steve2 ty coś bierzesz na te swoje urojenia ? czy tak po prostu dzielnie je znosisz i starasz się je rozchodzić?

hahahahahahahahaha
  • Re: 0,1 Autor: ~steve [91.205.244.*]
    Akcjonim... Nie nazywaj realizmu urojeniami a urojeń realizmem. Realizmu się nie leczy a marzenia które de facto są rodzajem urojeń, powinno się. Chyba że są artystyczne i niewinne jak znany Ci wierszyk Tuwima. Ty się uparłeś że obłoki to naprawdę cukrowa wata a góry to naprawdę stosy ciastek. Sympatyczne marzenia ale do niczego nie prowadzą. Ja w ramach rewanżu mam dla Ciebie też coś artystycznego za to bardziej realnego. Chopin jakby wstał z grobu i zobaczył jak Ona gra Jego muzykę chciałby żeby grała ją tylko Ona i całą wieczność i już nie chciałby się kłaść do grobu. Myślałem że to tylko uroda i styl i że nie zagra nadzwyczajnie a okazało się że Jej ww. atuty to tylko dodatki bo jest ucieleśnieniem skończonej perfekcji godnej takiej muzyki. Wrzuć sobie : "Chopin by Astanowa". W kółko tego słucham i będę, póki Jastrzębska nie będzie po 300 a Medicalg 350. Z tym wytrzymałbym i dłużej.
  • Re: 1.0? Autor: ~Bubus [5.173.151.*]
    Od ilu lat tu siedzisz leggins he?
  • Re: 1.0? Autor: ~Pozdro [5.173.56.*]
    Siedzi min. 4 lata i stracił kupę kasy
  • Re: 1.0? Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Stew chwilowo opuścił forum, bo tak się naprawdę zowie. Legins to taka ksywka od Ta.Kim był Ta?Ja Go jeszcze pamiętam bo też jestem tu długo. To był gość który zachęcał do kupna przy 08. Gdzie jest teraz? Trudno powiedzieć... zapadł się gdzieś pod ziemię, może właśnie zszedł do podziemi... nie mówię że do samego piekła i z Lucyferem popija teraz koniaczek śmiejąc się z tych których udało mu się nabrać, ale wyraźnie nie chce się już pokazywać bo Mu chyba wstyd.
    Stew czasem tu zagląda tak jak ja i wtrąca trochę realizmu żeby skontrować hura optymizm który rozwlekle często tu przedstawia akcjonim.
    Próbuję go ostatnio ściągnąć z tych obłoków wśród których buja, tu na ziemię żeby zajął czymś innym głowę bo następni znowu będą ubierać te futra...Chcę trochę o Niego zadbać żeby nie musiał mieć takich wyrzutów sumienia jak Ta który zniknął bez wieści.
    No jak tam akcjonim zszedłeś? zachwyciłeś się Lolą? Czasem się mówi że forma przerasta treść.Ja odruchowo pierwszy raz ją oglądając też tak pomyślałem, można było mieć takie przypuszczenie, ale to nie jest ten przypadek. Ona używa formy żeby pokazać światu swój talent i to Jej się udaje w sposób kompletny. Słuchaj akcjonim, słuchaj razem ze mną, od rana do nocy. W przerwach zajrzyj sobie na JSW i przeczytaj co tam ma do powiedzenia Euklipides w swoich wieczornych analizach. Facet jest nie do pobicia ani nawet nie można na Niego patrzeć w kategoriach tego typu ambicji - On jest klasą sam dla siebie. To jest po prostu merytoryka przeplatana z rzeczowością. Pisane ze spokojem i uzasadnioną pewnością siebie. Ja już prawie wcale nie muszę zabierać tam głosu żeby komukolwiek otwierać oczy jaką przyszłość ma przed sobą Blondwłosa Jastrzębska (tu? a i owszem).Po wpisach Euklipidesa tam wszyscy doskonale to wiedzą.

No to trzymaj się akcjonim i pisz jak tam Ci w duszy gra jeśli musisz, ale pomyśl czasem o tym co Ci napisałem.
  • Re: 1.0? Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    Autor: steve2 [5.184.206.*] 2024-06-18 13:46
    . Na razie spokojnie czekamy 01 śląc pozdrowienia do kierownika kursu.

no to czekaj
    Już nie czekam, to była moja opinia na użytek zbierania. Podbijaj sobie dalej te wątki...RRRafał...
    Rafał bardzo aktywny jesteś o poranku dlaczego mi już urwałeś jeden wpis gdzie on jest?
  • Re: 1.0? Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    steve2 miałeś rację, nie wygląda to dobrze
  • Re: 1.0? Autor: akcjoinm [78.30.83.*]
    Rafałku musisz wysoko wisieć skoro masz żal do steve2 :)
[x]
SOFTBLUE 3,04% 0,24 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.