• Jest tak.. Autor: ~TesciowaSzatana [83.29.136.*]
    Wszyscy płaczą że kurs na dnie
    A nikt nie uśrednia -- 20 akcji podbiło kurs o 2% jakby tak każdy na zamknięcie pouśredniał nawet za jakieś śmieszne pieniądze to odrazu by sie coś działo. Chyba że te płaczliwe posty to tych co chcą was psychicznie wymęczyć i zabrać akcje.
    ALBO
    Przewalanie z wora do wora sie skończyło i czekają aż oddcie tam po lewej koszyczki nastawione na tysiączki akcji.
    Ogólnie już jest nudno
    Więc Panie i Panowie co dalej ?
  • Re: Jest tak.. Autor: ~nicram [212.191.7.*]
    Jest dokładnie tak jak piszesz. Spuszczają kurs paroma akcjami, żeby ustawić koszyczki na tysiące po obniżonej cenie. Weźcie dobierajcie to może się im odwróci korba. Ja tak robię.
  • Re: Jest tak.. Autor: ~Lmg [46.204.104.*]
    Czekam cierpliwie
  • przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: zwiedzamnet [91.123.188.*]
    a ty chcesz kurs podbijac i po co ? Co z tego że podbijesz jak nikt tych akcji nie kupi co najwyzej jeden z was od drugiego.
    Pamietam te spólkę jak była po 12-16 zł i naganiali pod tę grę która miała przynieść 12 milionów na razie netto to jest 200k a jak uwzględnią zwroty to może nawet nie tyle.
    Żeby firma działała i miała zysk na tym produkcie to tu potrzeba sprzedaży na grube miliony a tej nie ma wiec ja stawiam na upadłość.
    Liczyłem że gra będzie dobra kurs na dnie i zainwestuje ale odstraszyły mnie te dziwne pożyczki, a tu nie dośc że pożyczkli, długi to jeszcze gra to niewypał.
    Księgujcie stratę bo jak będzie upadłośc to nawet pewnie podatkowo się na tym nie zyska a tak wywalicie i podatek niższy jeśli ktoś miał jakieś inne inwestycje na plusie.

• Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: zwiedzamnet [91.123.188.*]
    Asmodev najmniejsza chyba spólka z tej branży miała wiekszą sprzedaż na Priescie który jest grą okrojoną we wczesnym dostępie chyba tylko na Polskę i to gra robiona za grosze przez spółkę bez długów a LMG ma milionowe długi żeby wyjśc z dołka to potrzebuje milionów a nie sprzedaży na poziomie gry we wczesnym dostępie takiego rozbudowanego dema :D
    Ta gra to niewypał uświadomcie sobie to i sprawdzcie dane Priesta który ma 98% pozytywów i prawie nikt w niego nie gra po roku a sprzedawał się lepiej. Z czarnobylem po roku będzie to samo liczba graczy poniżej 10.

• Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~nicram [37.109.151.*]
    All time peak to 238 i 104 dla obu Priestów. Jakby nie było to 1/2 i 1/5 tego co zanotował Chornobyl. Pożyjemy zobaczymy kolego. Chornobyl nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.
    tylko że porównujesz pełna gre robioną za miliony przez lata z demem sprzedawanym tylko Polakom zrobionym za ułamek ceny Czarnobyla. Ta druga ma 98% pozytywów więc teoretycznie szansa na sukces jak wyjdzie gra w pełnym dostępie a ta pierwsze może liczyć na masę zwrotów.
    Jedna i druga spólka ma podobną wartośc tylko Asmodev przejmują ci od konopi bo nie ma długów, jakby LMG nie miał to też ktoś by kupił cała spólkę a przy takim zadłużeniu jedyne na co tu można liczyć to upadłość.
    Gry z większością negatywnych recenzji nikt nie kupi co najwyżej odda, Cyberpunk spowodował spadek wartości CDR o ponad połowę a miał jaką statystykę ? 78% pozytywów ? Przy 40% pozytywnych recenzji kto kupi grę ? Tylko akcjonariusz.

Lepiej gre kupcie zamiast kupować po 20 akcji chociaż umilicie czas i coś wam zostanie na pamiętke tej inwestycji./

• Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~Robert [217.96.228.*]
    Tylko należy popatrzyć z drugiej strony. W jakim celu w spółkę LM Games wszedł fundusz, który posiada pakiet udziałów ? Weszli, wyłożyli kasę, żeby stracić ? Nie wiem, macie pomysły ?
    weszli zeby wyciagnac to co zostalo. Będzie upadłość to oni dostana a ty nie. Za coś tych pożyczek i pdo zastaw czegoś udzielali nie chce mi sie czytać w zamian za co.
    Gra jest jak kazdy widzi i chyba tylko ślepy nie widzi że zysku z niej nie bedzie

• Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~Kruk [86.111.202.*]
    Dokładnie tak . Oni do samego końca jawnie ubierali celowo ludzi i do wczoraj spółka miała swoją rzesze obrońców . . Prawda jest taka że wypuścili ten bubel Czarnobyl świadomie że to syf wystarczyło poczytać co ich ludzie pisali na discordzie . Na ten temat .. szkoda . Duża szkoda .
  • Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~Lmg [46.204.104.*]
    A ja czekam cierpliwie
  • Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~Tytus [5.173.146.*]
    Weszli żeby wyciągnąć....
    Ekonomista z koziej...
    Fundusz wszedł pod grę nanzu.
    I te grę zrobią.
    Chernobyl wypadł średnio ale kasę wyłożył FW. Będą to sprzedawać w pakietach z dziesiątkami innych gier które mają. W końcu im się zwróci

Jaka upadłość ....ehhh
  • Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~Ds [93.181.166.*]
    Haha dobry typ jesteś . Weszli specjalnie pod grę któreś wyjdzie za dwa lata a znając spółkę to za 5. Już nie masz argumentów żadnych trolu
  • Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~Hahah [5.173.222.*]
    Synu Daniela idź do lekarza
  • Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~Ds [86.111.202.*]
    Pójdę z zaprowadzić cię :)
    Ja nie potrzebuje, a ty?
  • Re: przecież ta spólka idzie na upadłośc Autor: ~Danielsan [93.181.166.*]
    Obawiam że się każdy mający akcje może niedługo potrzebować lekarza. - Daniel San - ten prawdziwy
    Hahah. Za dużo was tu jest kolony...
    Nie martw się o posiadaczy. Sam masz przecież najwięcej i nadal zbierasz to chyba wiesz najlepiej. Buhahaha
    Nie wiem jak ty możesz myśleć że ja dobieram akcje po tym co się dzieje na spółce . . Albo nie masz w ogóle wiedzy albo lykasz to co Ci piszą naganiacze że spółki ( już szczują kursem na nanzu który finalnie ma wyjść za 3 Lata) bo Czarnobyl nie ma argumentów .,. Poszukaj na innych forach tam jest więcej ubranych ludzi. I zobacz co oni piszą . . Tyle.
    Człowieku kłamliwy. Na giełdzie są tylko osoby które albo chcą kupić albo sprzedać akcje. Jeśli stałe trolujesz na spadki to znaczy chcesz kupić tylko max tanio. Jeśli zaś zachwalasz przesadnie znaczy chcesz żeby rosło bo chcesz sprzedać. Innej zasady tu nie ma. Wnosząc ile piszesz elaboratów i o ilości trolingu chcesz kupić tylko tanio. Może że jesteś spekula i liczysz na odbicie do 4-5 tego nie wiem. Cała reszta czyli zawartość twoich wpisów jest tu nieistotna
    Paleczko wszystko moje wpisy się sprawdziły . . Myślę że tu za ludzie ubrani po 12 plus więc to problem. Mi te akcję zwisają pogodziłem się że strata. Nie kupiłbym tego nawet za 1 gr. A skoro ty twierdzisz że ja i jedna osoba Zbiliśmy kurs Z 44 na 2. Spółka która zalania ludzi , oszukuje w espi itd nie ma żadnej przyszłość .ale tak ja zbiłem kurs. Koniec dyskusji trolu . Nie pozdrawiam
    Człowieku kłamliwy. Powtarzam. To co piszesz nie ma znaczenia. Nie mnie osądzać kto kurs zbił. Wiele rzeczy ma na to wpływ. Powyższa zasada którą ci przedstawiłem nie podlega żadnej dyskusji jest faktem odkąd istnieje człowiek. Jeśli udzielasz się tu z taką intensywnością jest w tym cel. Zbicie i zakup akcji możliwie najtaniej. To nie podlega dyskusji. A to czy piszesz i się sprawdza czy też nie zależy od tego skąd czerpiesz informacje. Być może jesteś insajderwm albo osobą wynajęta za pieniądze przez takowych. To bez znaczenia zasada pozostaje niezmienna
  • oświecę cię Autor: zwiedzamnet [91.123.188.*]
    ludzie udzielają się na forach z nudów.
  • Re: oświecę cię Autor: ~Hahah [46.113.4.*]
    Z jakich nudów???. Z nudów to możesz pisać 1-2 posty co parę dni a nie dziesiątki każdego dnia przez kilka miesięcy. Tobie się aż tak nudzi?
  • Re: Jest tak.. Autor: ~Spartan [104.254.89.*]
    Przerzucają się na Hurtimex, może tam coś się święci.
  • Re: Jest tak.. Autor: ~coover [80.48.18.*]
    świeci się, ubierają naiwnych
[x]
LMGAMES -0,37% 1,34 2025-09-23 16:02:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.