.... a Basie się mnożą, dobrze, że nie poprzez klonowanie:)
przydałby się większy popyt, bo tak to dziady za bardzo sobie folgują z tym ściąganiem kursu... choć mnie to nie wytrzepie z tej spółki, zasadziłem się na niej nawet lepiej niż uczepiony rzep psiego ogona, o którym wspominał pijok:)
no i prawidłowo; taki diament jak Polna to się ładuje do wora bez rozczulania się, czy uda się kupić 10, czy 20 gr taniej; do 20 zł do brać z zamkniętymi oczami z prawej, ile tylko można na to środków przeznaczyć, bo jak zacznie odjeżdżać... to w końcu wystrzeli...
Bardzo ładna:) cały się spychacz się męczył i kombinował, jak tu zniechęcić ludzi do Polnej, a tutaj proszę - "trzask - prask" i trochę akcyjek poszło:)
nie przejmuj sie tym chłopakiem, wiadomo, że dobrze, jakby posty były pisane, tak, żeby dało je się czytać, ale nie jest to pisanie jakiegoś podręcznika dla studentów polonistyki;
nie miał się chłopaczek czego czepić, to się czepił pisowni...
.....póki co , gaaamoniiie to nikogo nie namierzyliscie...................jeśli to ma znaczenie to powtórzę, facetem to ja z pewnością nie jestem , a wymieniane przez was nicki kompletnie nic mi nie mówią....
............no wiesz, aż tak naiwna to ja nie jestem. A nawet gdybyś już ustalił jak się nazywam, gdzie pracuję i mieszkam, to co by sie stało. Zresztą sądzę że jesteś najwyżej w stanie ustlić gdzie mieszkam.......no bo żeby ustalić jak się nazywam, to już musiałbyś wykraść coś ze skrzynki. A i jeszcze mieć trochę intuicji i szczęścia, bo mógłbyś tam znaleźć listy do trzech różnych osób........powodzenia.
takie metody to średniwiecze...
ja nie napisałem że będę cokolwiek ustalał,( czytasz ze zrozumieniem?) bo po co ? mi to ... a portret jaki naszkicowałeś swoimi postami , jest na tyle wyraźny że pozostaje mi tylko współczuć.
...no i coly, przyjdzie Ci ustalić kto jest właścicielem mieszkania, na kogo jest podpisana umowa z Aster, kto w tym mieszkaniu mieszka i jak nazywa się jego żona. Trzymam kciuki......