Ilość sprzedanych stacji trafo jest taka sama lub kilka sztuk większa niż w
tamtym roku a sprzedaż ogólna na poziomie niższym do 3 mln zł niż w roku
ubiegłym. Ale to wszystko to nic. Głównie chodzi o dyrektora J. który robi
"rewolucje" w firmie
niech zaliczy dolny poziom długiej białej świecy z 08.04.09, a później to już będzie z górki na podwójne dno, to wtedy się będzie można pakować. jak mówi mój mentor "pieniądze wędrują od aktywnych do cierpliwych" ;-). a kolega to ma rewolucje ale w brzuchu, byle by nie skończył w wiadomym miejscu. pozdrowienia
posłuchaj mnie gnomie ty pesymisto -inwestorze od siedmiu boleści jak chcesz byc cierpliwy to zostań wędkarzem albo sie utop i daj ludziom zyc z optymizmem
kochana kingo nie jestem pesymistą, tylko patrzę na wykres i próbuję go zinterpretować (mniej lub bardziej poprawnie-czas pokaże). a tak naprawdę popatrz na to z innej perspektywy. goście którzy zarobili na tym trochę kasy bo zainicjowali spadek a później wzrost kilka miesięcy temu wyszli dzisiaj z tego interesu można powiedzieć w panice, bo dla nich najwaźniejsze jest tu i terez. a giełdy nie zamykaja jutro. jeszcze nieraz zarobisz. spokojnie bez nerwów. ja jestem do bólu optymistą.
ale wie sie jak idzie w firmie ;ile jest zleceń i takiem tam - a to mi mówi cos o sytuacji na rynku- a psychologia sie zmienia z dnia na dzień albo jacyś spekulanci to sobie moga jak jest dobre to jest dobre i to tyle