A kiedy się spodziwasz tego poziomu ? Bo ja myślę że w najbliższym czasie to będą wahania 1,7 - 1,95 A następnie po wynikach za 2Q które myślę znów będą spore odpał na 2,2- 2,5. No chyba że na walnym będzie super ekstra info to skoczymy up, o ile oczywiście Jelenie nie uciekną z rykowiska czyli standard :D Pozdrawiam
wg mnie to jst tak, że jak Jutrzenka rośnie to Mieszko stoi lub spada, a jak Jutrzenka spada to zaczynają się ruchy na Mieszku. Dwa tygodnie temu Mieszka można było kupić przy granicy 1,50 - chyba w tych granicach można mysleć o zakupie jego akcji...
Dnia 2009-05-22 o godz. 12:07 ~ban napisał(a):
> ech misiu
czytaj strasze posty, nie żyj chwilą a może
> zaczniesz zarabiać
a w ogóle troche kultury w dyskusji
> życze
Spokojnie....Czytam starsze posty...Bądź łaskaw nie pouczać mnie, bo bzdurki tu opowiadasz i naganiasz na spadki....Nie uwłaczyłem w żadnym momencie qulturze, misiu...
Reakcja prawidłowa, dokładnie 13 minut po moim wpisie kurs skoczył o 8gr, jutro trzeba przyatakować 1,95zl 1,98zl, bo na Dzień dziecka ma być powyżej 2zl. Ciekawe czy się uda?
Do Ars88, miałeś troche stresa 22 maja jak kurs spadł? ;-) czytałeś po Twoim pytaniu moje info? Pomyliłem się o jeden dzień roboczy prawie. Teraz to nie wiem czy to pojedzie dalej bo wskaźniki się przegrzały.
wskazniki? Co tu mają wskazniki do rzeczy. Jest wybicie z flagi, może jeszcze info o dywidendzie i do 2,5 powinniśmy dojechać. Potem moze przesiadka na jutrzenkę?
To prawda, ale narazie to spekulacje z tą dywidendą, bo nie muszą jej ogłaszać tylko przeznaczyć na kapitał zapasowy, z pewnością to co będzie zatwierdzone na walnym da nam wyznacznik w którą stronę podąży kurs.
flaga to sie formowala, ale to nie jest flaga, dlatego dalszy rozwoj jest bardzo niepewny... dzisiaj niby nagrobek ale jednak z luka.. ciekawe czy utrzyma sie w poniedzialek