• Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Żeby nie zaśmiecać właściwego bilansu, prośba do wszystkich, aby komentować go w tym wątku :)

Dzięki
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    dobra propozycja, bo ostatnimi czasy bilans potrafi być niepotrzebnie szybko rozbudowany o poboczne tematy, albo utyskiwania przybyszów...

zmodyfikowałbym Twoją propozycję - sam komentarz dotyczący ściśle bilansu (szczerze powiedziawszy, to zbyt dużo nie spotykałem takich komentarzy) i ewentualnie jakby ktoś chciał sie po sesji podzielić swoimi spostrzeżeniami co do AT, czy jakichś dziwnych ruchów na Polnej danego dnia, to nie wiem, czy nie lepiej żeby to było tu. Bo wtedy można porównać zachowanie się podaży względem zachowania kursu itd. Tylko wtedy zakładamy, że mogą się pojawiać tylko komentarze tego typu - czy coolturalny dopuszczałbyś taką modyfikację, czy preferujsze jednak "czyściocha"? a co inni na to?
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Jak będą gadć do rzeczy (ściśle o Polnej) to niech se paplają o podaży i takich tam...
    Byle by nie zaśmiecać jakimiś epitetami i niepotrzebnymi sprawami...
    Do tego mozna założyc jakiś Off topic ;)
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 (20.05) Autor: ~coly [83.26.196.*]
    wczoraj ktoś łyknął 4-5K , dziś ok.5K - tak lekko licząc , mamy nowego sprzymierzeńca , jak myślicie ?
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 (20.05) Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    według mnie mamy nowego sprzymierzeńca:) nowego, ale starego, czyli tego, któy już wcześniej coś tam łyknął; no bo ilu by się jeszcze miało bić o Polną, zaraz zabraknie akcji, a jak czegoś brakuje...
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 (20.05) Autor: ~makler_12 [79.162.64.*]
    bolo, myślisz że już czas na otwarcie Twojej "teczki"....? Pamietaj, forum po tym otwarciu spojrzy na ciebie innym okiem..... bu hahahaha
    nawijaj
    nie bolo, to by było zbyt łatwe - teraz, tak na twoje zawołanie...., nie będziesz znał dnia ani godziny, któregoś dnia wejdziesz na formu, a tam temat - news dnia "bolo zdemaskowany", "polna leci na łeb na szyje"....!

ps. strasznie mnie to dziwi, jakie podstawy leżą w strategii trzymania się ślepo jednego waloru... ? gdzie tu święta zasada o dywersyfikacji portfela....? przecież są spółki na naszej giełdzie które po 4, 5 lat nie drgnęły ani o 10% do góry..., a co jak będzie tak samo z Polna..., przegapicie szanse! bo w czasach kryzysu rodzą się największe fortuny...!
    Nie makler_12, to nie będzie niestety, ale łatwe dla Ciebie;
    napisz teraz coś tajemniczego o mnie - znam siebie, nie mam nic na sumieniu, nie robiłem żadnych przekrętów itd. podaj teraz tego newsa, a nie wyciągaj teczki Tymińskiego, jak to słusznie zauważył Antoniusz;

A więc jeśli coś napiszesz, co miałoby rzekomo zwalić z nóg pozostałe osoby, to będzie zwykłe oszczerstwo i przysięgam Ci, że tak tego nie zostawię!
    Odpowiedzialność za to poniesiesz srogą, w razie potrzeby będzie wszęte dochodzenie w tej sprawie, czy to miałby być tylko jakiś głupi żart kolejnego gówniarza, czy jednak czarny pijar na zlecenie wiadomo kogo - w tej sytuacji sprawa będzie upubliczniona.

A więc proszę Cię, wal śmiało, tchórzu jeden, ja nie mam nic do ukrycia !!!
    oj bolo, za szybko dajesz się ponieść emocjom, zresztą chyba nie pierwszy raz na tym forum...., za dużo teorii spiskowych no i przestań w końcu używać słów których nie rozumiesz....:) "dochodzenie" co do zasady prowadzi się "przeciw" lub "w sprawie", a ta sprawa niestety na charakter tylko i wyłącznie informacyjny, oczywiście nie mijąc się z prawdą... a prawda jest taka, że każdy "słaby" jest "silny" pod przykrywką np. "nicka" i taki też jesteś ty mój drogi bolo..., zresztą już niedługo news na twój temat pójdzie....

manipulujesz emocjami odnośnie Polnej, nie dajesz ludziom trzeźwo myśleć poprzez swoje wiecznie nowe i głupie wątki..., nie jesteś otwarty na dyskusje na temat możliwości zarabiania na giełdzie i tylko to zdemaskuje w najbliższym czasie...., bu hahahaha!!!

ps. to co bolo, można na giełdzie w coś jeszcze inwestować innego niż Polna...?
    czekam z niecierpliwością na króliczka, którego wyciągniesz z kapelusza;
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: ~Viktoria [83.22.140.*]
    Kolego makler12 , Jestem nowa i kupiłam Groclin dwa dni temu , tak jak mnie namawiałeś . Na razie straciłam 8% , Czy jest szansa że zarobię na tej spółce tak jak Ty 20% ?.
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: ~makler_12 [79.162.64.*]
    nie, napewno nie w najbliższych kilku dniach..., bo może być ruch korekcyjny, trzeba przeczekać..., ja zresztą też dzisiaj się "ubrałem" w Groclin po 7.05 no ale trudno..., mam ustawioną sprzedaż na 7.5 i do tego poziomu będę czekał..., jak prześledzisz ten papier to zobaczysz ruchu skokowe co 1pln w góre, ale to zajmuje kika dni zazwyczaj....

ps. nie pamiętam żebym kogoś namawiał, nigły tego nie robie bo to pierwsza i najbardziej święta zasada inwestora - "nie doradzaj", co najwyższe można mówić jak był na twoim miejscu postąpił.... każdy inwestor musi podejmować sam decyzje
    Zgadza się , nie namawiałeś. Jednak z twoich wypowiedzi wywnioskowałam , że jesteś orłem inwestycyjnym , a okazuje się że tylko małym kurczaczkiem. A te 7,50 to nie zainwestowałeś a jedynie zapłaciłeś za nauczkę , . Możesz sobie już odpuścić inwestowanie i zająć się pisarstwem . Zapraszam na forum literackie "mały grafoman" Tam jest więcej takich utracjuszy . Wymienicie się doświadczeniami. Do zobaczenia . I nie sieć zbyt długo przed monitorem bo możesz się zmoczyć we śnie . Pa kochanienki.
  • bez komentarza Autor: ~antoniusz12 [62.21.44.*]
    Autor: ~makler_12 [91.94.170.*], 2009-05-18 20:41
    Ludziska,!!!! co wy tutaj jeszcze robicie na tym "badziewnym" papierze...!!! nie wiem co bolo7 bierze że tak nadaje i trzęsie głupotami, ale przez tego "pseudo-specjalisty" zmarnujecie najlepszy czas ma giełdzie na odrobienie strat i zarobienie niezłej kasy!!!

Przecież ten papier ni drgnie do góry!, a od dwóch miesięcy większość spółek śmiga jak szalona i tak można zarobić kaske: immoeast, jw, gant, groclin i kilka innych....
    .....................................

To taka dobra rada od kogoś, kto się zna na inwestowaniu!

makler_12

Autor: ~makler_12 [91.94.170.*], 2009-05-18 23:26
    bolo7, szkoda tych ludzi i staraconego czasu na polnej, daj im pograć i troche zarobić na giełdzie w końcu.....
    ............
    do usłyszenie jutro!
    zobaczymy jak polna ekspoduje! ps. ja polecam ganta
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: zawisza13 [85.28.168.*]
    "taki też jesteś ty mój drogi bolo..., zresztą już niedługo news na twój temat pójdzie.... "

Jak ja lubię takie teksty...
    Kolego masz coś to mów, jak nie masz to proszę nie udzielaj się . Nie cierpię ludzi mówiących teksty w stylu "porozmawiamy w odpowiednim czasie", "niedługo się dowiesz" itp.
    Jeśli chcesz coś powiedzieć to mów jeśli nie ... to nie mów - proste.

Pozdrawiam - jeden z sekty S25 ;-D

P.S. Tak na marginesie to dzisiejsza rozmowa z Basią i inne na tym forum są niestety dość odstraszające i po przeczytaniu kilku postów nie chce się czytać dalej. A przecież forum o spółce powinno być o spółce a nie same prywatne wycieczki - to sprawia że czytający nowi posiadacze Polnej,nie będą tu zaglądać a potencjalni nabywcy może nawet zrezygnują... a może właśnie komuś o to chodzi.

W każdym bądź razie życzę wszystkim spokojnej nocy i dużych wzrostów jutro ;-)
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: ~makler_12 [87.96.41.*]
    o znalazł się obronca bola..., jak bym napisał co to za typek z tego bola to już by się tu więcej nie pokazał pod tym nickiem, a tak jest przenajmniej zabawnie i niech jeszcze przez chwile tak zostanie...:)

na twoją prośbę, już nie będzie zapowiedzi, jak się zdecyduję na puszczenie newsa to go po prostu puszczę...!

ps. bolo śpisz...? coś ucichłeś...
    makler, dzieci o tej porze śpią, bo inaczej zaczynają fantazjować; nawet mi nie jest Ciebie żal; śpij dobrze chłopcze;
    co do Basi, której udało się wprowadzić niezły zamęt - cwana jest dosyć - to przyznam rację, że mnie samego już dziś na nią (niego) trafił szlag, bo ile można pisać tak napastliwie, chamsko, itd.

ale teraz myślę, że już nikt nie będzie zwracał uwagi na to nieszczęście

a makler_12 to dzieciak z fantazją, choć jest zbyt zmotywowany do tego, co robi i obawiam się, że na 99% jest to na zlecenie, dlatego jeśli to będą jakiejś poważne oszczerstwa (no bo co innego mogłoby innych zwalić z nóg) tak tego nie zostawię i gówniarz poniesie konsekwencje; a przede wszystkim zleceniodawca;
    nie, to nie jest na zlecenie, takich się nie najmuje do takiej pracy, bo mogliby coś jeszcze popsuć; już teraz wiem, że to jest zwykłe dziecię, któremu zakazano oglądać bajki, no i teraz mamy efekt tego...
    Do kolegi maklera12

Zgadza się , nie namawiałeś. Jednak z twoich wypowiedzi wywnioskowałam , że jesteś orłem inwestycyjnym , a okazuje się że tylko małym kurczaczkiem. A te 7,50 to nie zainwestowałeś a jedynie zapłaciłeś za nauczkę , . Możesz sobie już odpuścić inwestowanie i zająć się pisarstwem . Zapraszam na forum literackie "mały grafoman" Tam jest więcej takich utracjuszy . Wymienicie się doświadczeniami. Do zobaczenia . I nie sieć zbyt długo przed monitorem bo możesz się zmoczyć we śnie . Pa kochanienki.
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: ~makler_12 [87.96.33.*]
    oj maleńka/ ki..., a Ty głupiutka/ ki nie potrafisz interpretować prostej zasady że na wzrostach się nie kupuje...., Ty durna taka czy tylko udajesz....? jak ktoś Ci pisze że spółka poszła 25% to po kiego diabła się pakowałaś....? i co teraz liżesz rany po straceniu ostatnich zaskurniaków...

oj zapłaciłem troche w ostatnich latach za nauke na giełdzie, a na tym forum jestem tylko dla rozrywki w miedzy czasie jak robie sobie przerwe w inwestowanu... przyznam że jestem pod wrażenie waszej naiwności...
    makler, zmiataj z tego forum, Victoria ma rację, sprzedawałeś się tu jako super doradca, wymiatacz i nie sprawdziły się Twoje super prognozy;

ja od tej pory nie odpowiadam na Twoje posty do czasu newsa (jak go nie podasz, to znaczy, że jesteś niezłym palantem); i śpij już, bo jutro na 8.00 do szkoły nie zdążysz;
    obserwuj Groclin,...., powrócimy do rozmowy za pare dni buraku!!!
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: ~antoniusz12 [62.21.44.*]
    makler_12 - jesteś pospolitym kłamcą. Jeśli twoja pamięć szwankuje to ci przypomnę dwa posty twojego autorstwa :

Autor: ~makler_12 [91.94.170.*], 2009-05-18 20:41
    Ludziska,!!!! co wy tutaj jeszcze robicie na tym "badziewnym" papierze...!!! nie wiem co bolo7 bierze że tak nadaje i trzęsie głupotami, ale przez tego "pseudo-specjalisty" zmarnujecie najlepszy czas ma giełdzie na odrobienie strat i zarobienie niezłej kasy!!!
    .............................................................................................................................................
    Przecież ten papier ni drgnie do góry!, a od dwóch miesięcy większość spółek śmiga jak szalona i tak można zarobić kaske: immoeast, jw, gant, groclin i kilka innych....
    To taka dobra rada od kogoś, kto się zna na inwestowaniu!

makler_12

i jeszcze jeden:

Autor: ~makler_12 [91.94.170.*], 2009-05-18 23:26
    bolo7, szkoda tych ludzi i staraconego czasu na polnej, daj im pograć i troche zarobić na giełdzie w końcu.....
    nie zarażaj ich swoimi głupimi teoraimi na temat polnej i ogromnego potencjału tej spółki...,
    ps. sam pewnie jesteś jak ta Polna - bez roboty, bez pomysły na to co z sobą zrobić z paroma groszami które uciułałeś jakimś cudem....!
    do usłyszenie jutro!
    zobaczymy jak polna ekspoduje! ps. ja polecam ganta

I jak to się ma do twojej wypowiedzi:

Autor: ~makler_12 [79.162.64.*], 2009-05-20 23:34
    "ps. nie pamiętam żebym kogoś namawiał, nigły tego nie robie bo to pierwsza i najbardziej święta zasada inwestora - "nie doradzaj", co najwyższe można mówić jak był na twoim miejscu postąpił.... każdy inwestor musi podejmować sam decyzje.

I kto tu jest BURAK ?!!!

antoniusz, czy w cytowanych wypowiedziach padło słowo "kupujcie ganta, groclin, albo jakąś inną spółkę..."? to co cytujesz to moje słowa "ja polecam Ganta", "większość spółek śmiga jak szalona immoeast, jw, gant, groclin i kilka innych...." a nie kupujcie.... Rada tyczyła się tego żeby nie kisić zaskurniaków w jednej spółce, która ani drgnie, tylko rozejrzec się na rynku za spółkami które mają potencjał wzrostowy...

burak to taki ktoś kto interpretuje sobie wszystko na swój sposób...

ps. a może to ty bolo podszywasz się pod antoniusza....? jak nie, to rada dla antoniusza - wymienione spółki do końca roku odbiją się minimum 100%. obserwuj wymienione pariery

makler ,Zapłaciłeś za naukę w ostatnich latach ???!!!
    Nie możliwe !!! i nadal jeszcze płacisz ???!!!
    Oj to ja tak nie chcę ...
    Może robisz jakiś błąd ? Może nie słuchasz się starszych ? lub w ogóle jesteś niedorozwinięty ??? Biedaku...
    makler , oprócz Groclin-u masz jeszcze coś ? bo jak nie , a masz jeszcze trochę gotówki to kup sobie do kompletu Sanwill . Na pewno nie zarobisz , ale będziesz miał duuuużo papieru , a makulatura jest w cenie . No bo jak już zostaniesz "złomiarzem to i na papierze zarobisz .
    Tu na pewno nie stracisz, a poradę masz od nas gratis...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.96.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Co to znaczy cyt.: gałkę ciągniesz bolowi ???

I dlaczego tak brzydko się odnosisz do koleżanki z Groclinu. ?

Czyżbyś się czymś denerwował i szukasz "spustu" napięcia ?
    Może prościej będzie jak pobawisz się siusiaczkiem ?
    oj jaka dama się teraz zrobiła...., a jeszcze kilka minut temu jadem pluła....

Możesz jeszcze trochę .?..
    Na jakim jeszcze forum występujesz ?,gdyż bardzo mnie podniecają faceci którzy potrafią na forum tak

............................pieprzyć.
    oj maleńka, ostra jesteś....

miłej nocy, może ktoś Cie przepiep.....
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: ~PABLO [79.162.47.*]
    makler 12 juz ci pisalem ze to nie twoj cash ja inwestuje w Polna a ty inwestuj sobie w co chcesz i nie ty bedziesz decydowal a jak jestes slupem to powiedz temu swojemu ze nie oddam zadnej akcji a wrecz przeciwnie bede caly czas dokupowal i mam czas bardzo cierpliwie poczekam no godziwa cene
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: zawisza13 [85.28.168.*]
    Myślałem że inwestorzy są na jakimś poziomie a tu niestety po co niektórych widać (nie ubliżając naszemu szkolnictwu) poziom gimnazjum.
    Ludzie co z wami ! ! ! ? ? ?
    Trochę dojrzalej proszę podejść do tematu!

Proszę też kolegów o jakieś uporządkowanie forum - straszny bałagan się zrobił i od czasu do czasu jakieś fajne podsumowanie by się przydało - dla osób nie będących w temacie - bo tekst "jeśli ktoś nie wie to niech doczyta" w tym gąszczu postów, kłótni i prywatnych wycieczek każdemu się odechciewa szukać.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia, oczywiście na zielonej Polance.
  • Re: Komentarz do: Bilans akcja S>=25 Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Czy to jest k......a komentarz do Bilansu !!!!!!!!!
    Juz mnie ch..... strzela na tych patałachów, wypad bo zmienie nicka i dam po gaciach!!!!!
    Co za burdel z tymi maklerami i innymi dupkami. A taki spokojny i coolturalny jestem zazwyczaj.
    dzień doberek:)
    no, trochę napaskudzili, zwłaszcza Basia, która robiła to najcwaniej ze wszystkich, bo zaczynała od merytoryki, czyli każdy da się w to wciągnąć !!!, a doprowadzała rozmówcę finalnie do szału - takie coś dla mnie nie jest przypadkiem;

Zawisza, słuszna uwaga, wypadałoby odświeżyć parę najważniejszych wątków.

coolturalny, nie martw się, świetny pomysł miałeś z tym wątkiem "Komentarz do...", bo tak to spójrz jak znów zostałby rozwleczony bilans! A w związku z tym, że możemy spodziewać się kolejnych ataków, to co rusz można otwierać taki wątek - nawet można go nazwać jakoś inaczej i go rozwijać do woli:) kto będzie chciał to będzie czytał;

• Polecam ten wątek do komentowania bilansu, oraz zmian posiadania akcji.. Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Tu wstawiamy komentarze do wątku: Bilans akcja.......
    Szczególnie polecam go Słońcu_karpat ;)
  • Re: Polecam ten wątek do komentowania bilansu, oraz zmian posiadania akc Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    tak, racja:)
    doceńmy przy tym, że słońce, pomimo imprezowej godziny zamieszenia postów w bilansie, zachował tym razem zdrowy rozsądek! Szybko się facet uczy:)
  • Re: Polecam ten wątek do komentowania bilansu, oraz zmian posiadania akc Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    słuchajcie, zniknął wątek, który rozpoczął Jethro, z prośbą o zbanowanie "naszego" szkodnika, a który został znów rozwleczony o chamskie inwektywy osobnika o nicku "Basia" i też mało przyjemne "Xawerego" - chyba został usunięty!

Moderatorze, dziękuję!!! Świetna robota !!! Przecież należy oczyszczać fora internetowe z tego brudu !!! Najlepiej jakbyś całkiem zbanował tego osobnika...
  • Re: Polecam ten wątek do komentowania bilansu, oraz zmian posiadania akc Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    To bolo musiałeś odetchnać z ulgą, że skasowali. Nie czujesz się trochę zażenowany z powodu wpadki z IP Basi? Tak szczerze? Bo jeszcze się do tego nie ustosunkowałeś.
    Ogólnie to dość dziwne forum, za spamowanie w postaci dopisywania "jw." powinieneś mieć dawno permanentnego bana.
    Informacje o osobniku "Basia" działającym pod innymi nickami otrzymałem od innych użytkowników forum, misiu.
    Nie ma się do czego ustosunkowywać - każdy może powiedzieć, że wszedł pierwszy raz na forum dopiero w marcu - napastliwość osobnika o nicku "Basia" była tak charakterystyczna, że rzuciła się w oczy wielu forumowiczom; jakbyś nie zauważył, żadnego prywatnego "śledztwa" nie przeprowadzałem, to mi nie jest potrzebne; osobnik "Basia" wystarczająco się tu skompromitował i zdążył "popsuć krew" każdemu; czy coś jeszcze potrzebujesz?

Odróżnij inżynierze odświeżanie istotnych informacji dotyczących spółki, spychanych przez rozwleczone nie na temat wątki (głównie dzięki osobnikowi "Basia", ale nie tylko akurat), od spamu...
    Spamem jest w tej chwili Twój post...
  • Re: Polecam ten wątek do komentowania bilansu, oraz zmian posiadania akc Autor: slonce_karpat [83.10.59.*]
    Nie wiem, czy się cieszyć...ale jestem coraz częściej "cytowanym osobnikiem" na forum ;)...
    bolo...dla niektórych jest to godzina imprezowa...a dla innych...po prostu czas kiedy nie śpią..(poza jednym wyjątkiem....zdarza mi się 3-4 razy w roku;) .... cieszy mnie , że dostrzegacie szybką moją naukę (czy takowa jest , czas pokaże)...ale spójrzcie też czasem na siebie ( i proszę bez obrazy)... gdybym tu zaglądał raz na jakiś czas ( a tak mogą robić niektórzy zainteresowai Naszą Spółką)to zastanowibym się, czy Was nie dopadła jakąs paranoja...czy nie przesadzacie ze "ściganiem" niektórych osobników???...każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie...nawet bardzo idiotyczne...po prostu trzeba obalić ten idiotyzm (nie pół litra) a nie grozić zbanowaniem, czy jak tam się to zwie... pozdrawiam z godziny dla niektórych imprezowej..a dla innych nie wartej tracenia czasu na sen....
  • Re: Polecam ten wątek do komentowania bilansu, oraz zmian posiadania akc Autor: slonce_karpat [83.10.59.*]
    czy may gdzies automatycznie tlumaczona strone na angielski?..chcialbym przeslac dalej w swiat...
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.