My tu gadu-gadu a "Lords..." przeskoczył "Lies..." na Steamie. Wiem, że to wciąż tylko symboliczne ilości, ale sama świadomość i to, że oceny są lepsze poprawia mi humor :)
Dnia 2024-06-07 o godz. 08:25 ~Kawa napisał(a): > My tu gadu-gadu a "Lords..." przeskoczył "Lies..." na Steamie. Wiem, że to wciąż tylko symboliczne ilości, ale sama świadomość i to, że oceny są lepsze poprawia mi humor :)
po prostu Pan Prezes dał ciała dając sygnał do wydania gry w 2023 r i myślę, że szlag Go trafia, bo gra wydana w 2024 z całą pewnością miała by o wiele większe pozytywne oceny ( patrz wzrost pozytywów po wydaniu ver 1.5 ) potrafią zrobić przyzwoitą grę, natomiast co się stało to się nie odstanie, stracił Pan Prezes w oczach inwestorów dużo na długi czas
Dnia 2024-06-08 o godz. 09:56 ~Nikoś napisał(a): > hej, > > po prostu Pan Prezes dał ciała dając sygnał do wydania gry w 2023 r i myślę, że szlag Go trafia, bo gra wydana w 2024 z całą pewnością miała by o wiele większe pozytywne oceny ( patrz wzrost pozytywów po wydaniu ver 1.5 ) > potrafią zrobić przyzwoitą grę, > natomiast co się stało to się nie odstanie, stracił Pan Prezes w oczach inwestorów dużo na długi czas > > pozdrawiam
Z tym, co piszesz, można się zgodzić; ja sam pisałem, żeby nie przyspieszali terminu gry jeszcze bardziej (bo chcieli przyspieszyć, żeby wydać Lordów* przed Kredem Skrytobójcy)
(nie podaję adresu jako link, żeby nie wyrabiać nawyku klikania w nieznane linki, zaznacz, naciśnij Ctrl + C, kliknij na pasek adresu, naciśnij Ctrl + V, wciśnij Enter, oczywiście zerknij, na jaki adres przechodzisz)
a można dyskutować, bo groziły CIG-owi zbliżające się terminy spłat kredytu.
Ale w sumie to inny temat.
Właśnie prześcignęliśmy na Steamie grę "Kłamstwa P", o walczącym Pinokiu, trochę podobną do naszej (to chyba też soulslike), więc piszę "Kłamstwa Pinokia nie obalą Lorda".
* "Lords of the Fallen" to "Panowie upadłych", ale podobno można też rozumieć "Panowie poległych"; już nie sprawdzam w słowniku.
według mnie to właśnie ta SPŁATA KREDYTÓW wpędziła Pana Prezesa w pułapkę , przesuwając termin premiery i dając graczom super produkt zarobiłby na odsetki z nawiązką!!!!
co się stało to się nie odstanie, może jakimś cudem Lordsy..........
Dnia 2024-06-09 o godz. 11:00 ~Dupek napisał(a): > Nauczka na przyszłość, miejmy nadzieję że rudy potrafi wyciągać wnioski
Nie potrafi. Ten sam blad popelnil w kwietniu 2017 roku wydajac Snipera ktory byl niedokonczony…. Rynek wowczas nagrodzil mu to zjazdem z 3 zl do 1.2 zl w kilka dni….
To nie jest typ co wyciaga wnioski. Sam kiedys mowil, ze on w gry nie gra i na grach sie nie zna….
Przez większość czasu jest poza top 800 ta wasza perełka i żadne zaklinanie rzeczywistości nic tu nie da. Przypominam gra za 280 mln( koszt w dniu premiery) na tą chwilę o wiele wyższy z faktu niezliczonych poprawek. Ale oczywiście jest wspaniale...