Dnia 2024-06-08 o godz. 09:56 ~Nikoś napisał(a):
> hej,
>
> po prostu Pan Prezes dał ciała dając sygnał do wydania gry w 2023 r i myślę, że szlag Go trafia, bo gra wydana w 2024 z całą pewnością miała by o wiele większe pozytywne oceny ( patrz wzrost pozytywów po wydaniu ver 1.5 )
> potrafią zrobić przyzwoitą grę,
> natomiast co się stało to się nie odstanie, stracił Pan Prezes w oczach inwestorów dużo na długi czas
>
> pozdrawiam
Z tym, co piszesz, można się zgodzić; ja sam pisałem, żeby nie przyspieszali terminu gry jeszcze bardziej (bo chcieli przyspieszyć, żeby wydać Lordów* przed Kredem Skrytobójcy)
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-assasin-creed-oglosil-debiut-12-pazdziernik,60761663.html
(nie podaję adresu jako link, żeby nie wyrabiać nawyku klikania w nieznane linki, zaznacz, naciśnij Ctrl + C, kliknij na pasek adresu, naciśnij Ctrl + V, wciśnij Enter, oczywiście zerknij, na jaki adres przechodzisz)
a można dyskutować, bo groziły CIG-owi zbliżające się terminy spłat kredytu.
Ale w sumie to inny temat.
Właśnie prześcignęliśmy na Steamie grę "Kłamstwa P", o walczącym Pinokiu, trochę podobną do naszej (to chyba też soulslike), więc piszę "Kłamstwa Pinokia nie obalą Lorda".
* "Lords of the Fallen" to "Panowie upadłych", ale podobno można też rozumieć "Panowie poległych"; już nie sprawdzam w słowniku.