• JETHRO -tull , wątek osobisty Autor: ~pijok [79.191.84.*]
    Pewno cieszysz się dużą popularnością na forum parkietu i Hardexu . Na polnej wg. ciebie za dużo chamstwa . Bolo7 , Redgraw , coolturalny , kaktus83 i inni to chamy .
    Jethro ---bohater , kulturalnie wyzywający oponentów od dziwek i judaszów , pokazującym im środkowy palec w geście pozdrowienia ., kultura przez wielkie KU...
    Przeglądam historię Twoich analiz i co ? mówiąc Twoim kulturalnym językiem , wielkie GÓWNO ... Ani jedna analiza i przewidywania się nie sprawdziły . i wszędzie gdzie ktoś nie zgadza się z twoją opinią jest podstawionym mącicielem..
    Twoje słowa , : będzie odpał lub zyski w granicach kilkuset procent w niedługim czasie są doprawdy znakomite . Inni ograniczają się do kilku , no może kilkudziesięciu procent lecz nie zarozumiały , chamski cymbał Jethro-tull . Jesteś dla mnie GÓWNIARZEM , a głowę takim Bydlakiem zawracam sobie tylko dlatego że twoi koledzy od kilku dni Cię proszą abyś wrócił na polną , a ty masz ich gdzieś. Tu pokazałeś klasę . Polna poradzi sobie bez takiego zasmarkanego bezmózgowca ... nie gniewam się na tego pajaca , bo jak na łajno można się gniewać .Różnych oryginałów tu spotykamy , siebie w pewnym sensie też zaliczam , lecz takich gnojków jak JETHRO można policzyć na palcach ...Poradził bym ci coś , lecz jesteś w grupie stworzeń którym tylko lizi..dup,sko odpowiada....

Przepraszam forum Polna , a szczególnie bolo7 za ten wątek . Nie chciałem go poruszać przed piątkiem , dla spokoju...
  • Re: JETHRO -tull , wątek osobisty Autor: ~pietrek [95.41.60.*]
    E tam , szkoda nerwów ...

Proponuje jakiś toaścik to i może polanka się zazieleni a tak to tylko pijok czerwony ze złości

• Re: JETHRO -tull , wątek osobisty Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    mnie pijok nie przepraszaj, ja już więcej nie będę próbował być Waszym rozjemcą...
    jesteścia dorośli, to się dogadajcie lub nie ...

mnie bardziej teraz fascynuje maksikobminacja z raporcikiem za pierwszy kwartał ...
  • Re: JETHRO -tull , wątek osobisty Autor: ~cebulak [62.152.151.*]
    to zwykły naganiacz,i zero
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.