• jest bardzo dobrze Autor: ~pg [83.11.47.*]
    i bardzo mnie czieszy wysoki poziom waszego optymizmu , martwiłbym się jakby wybiło 32 na pesymizie, ale jest euforia ma to swoje plusy , kortekta będzie z wyższego konia. Proponiuję meldować postami pod co to cigniecie od 31
    mój pierwszt typ - zatrudnili alechemików a emrek według ciebie 5mld ciagna juz z granicy , czy z elektrowni atomowej ???
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~psychiatra [83.22.101.*]
    Wiesz, co znacz pg, Emrek Ci wytłumaczył. I tego się trzymajmy.
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: emrek [178.43.249.*]
    Ja w odróżnieniu od Cb nie bawię się we wróżbiarstwo i zaklinanie rzeczywistości. Nie wiem czy w poniedziałek kurs się umocni czy lekko spadnie (nie ma to dla mnie większego znaczenia, mają za to raporty, wyniki przetargów, podpisane umowy i informację o potencjalnych zleceniach, trendach w gospodarce). Jestem inwestorem długoterminowym. Kierunek kursu (w długim terminie) jest dla mnie oczywisty i intuicyjny. Poza tym jestem konsekwentny od samego początku piszę to samo a Ty zmieniasz zdanie co chwilę. Gdzie ten mały obrót ? Miałeś iść stąd a jesteś. Sprzedawałeś wszystko po 30/31/ 32. Zaraz napiszesz, że sprzedajesz po 35. I nie kłam, że Cię obrażę i obrzucam wulgaryzmami jak Ty. Bo jestem człowiekiem o wysokiej kulturze osobistej.
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~falubaz [89.64.7.*]
    spółka samograj :)
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~pg [83.11.47.*]
    pewnie tak tylko do kiedy. Przysżły tydzien nowy miesiąc nowe rozdanie ładny wykres prospadkowy na sp 500 i wig 20 no ale eletrotim ma patent na coś na co wszyscy liczą ale tego nie widzieli a podobno istnieje i nazywa się ...Yeti i rosnie cały czas pod marzenia mnie zycie nauczyło jednego lepiej mieć na tym etapie gotówkę w ręku inni musza do tego dorosnąc , raz na jakiś czas zapewne im się uda ale kiedyś popłyną ilu pluje se w brodę że nie oddali tex np po 125 bo chcieli za 200 ?
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~Re [37.30.14.*]
    Nie , no studzić czy zapowiadać płytkie korekty nikt nie neguje ale pisać wiecznie fantasmagorie to bije lewizną na odległość. Na marginesie, tutaj jest miejsce na wykresie, nieistotne czy teraz czy zaraz .
    ee re nie podniecaj radzę dokupuj ostro bo zaraz bedzie 50 ja jestem bez papiera daltego chce dac wam zarobić niech wam rośnire , nie chcesz być bogaty radzę zaplanuj już na co wydasz mega kase na dom , a może na samolot jak duda ?

• Re: jest bardzo dobrze Autor: ~jarek [193.28.84.*]
    fajna sesja
    Rób co chcesz "who cares ?". Nie pykła Ci prognoza 1,2,3,4 ... "limits to infinty". Przełknij tą gorzką pigułkę i żyj dalej. Próbujesz zepsuć dzisiejsze święto akcjonariatu. Akcjonariat patrzy na dzisiejszy poziom wzrostów i Twoje ostatnie prognozy i się z Ciebie śmieje a ty brniesz zamiast zamilknąć.
    emrek koniecznie wypij dziś szampana bo w przyszły piatek mo/żesz nie mieć nastroju , pamietaj zyski masz wtedy jak sprzredaż a nie jak sobie pomarzysz
    emrek nie rozumiem zepsuł ci się komp z tymi łapkami pisze że jest dobrze a ty stawiasz czerwone , pisze że jest żle i ty znowu czewrowne , jaką masz płeć bo chyba jesteśc płci trzeciej skoro ni rybka ni akwarium he

ps swietuj świetu na tym polega stadna euforia
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Dnia 2024-05-31 o godz. 17:04 ~pg napisał(a):
    > emrek koniecznie wypij dziś szampana bo w przyszły piatek mo/żesz nie mieć nastroju , pamietaj zyski masz wtedy jak sprzredaż a nie jak sobie pomarzysz

Jak nie możesz patrzeć jak rośnie, to wyjdź i czekaj, na co tam sobie zamarzysz.
    My tu się bawimy dobrze za swój hajs, a Ty na krzywy ryj, i jeszcze narzekasz.
    Trochę kultury i honoru, ogarnij się.
    Dnia 2024-05-31 o godz. 17:09 ~Arc napisał(a):
    > Dnia 2024-05-31 o godz. 17:04 ~pg napisał(a):
    > > emrek koniecznie wypij dziś szampana bo w przyszły piatek mo/żesz nie mieć nastroju , pamietaj zyski masz wtedy jak sprzredaż a nie jak sobie pomarzysz
    >
    > Jak nie możesz patrzeć jak rośnie, to wyjdź i czekaj, na co tam sobie zamarzysz.
    > My tu się bawimy dobrze za swój hajs, a Ty na krzywy ryj, i jeszcze narzekasz.
    > Trochę kultury i honoru, ogarnij się.

nastepntyz tym samym modus operandi ze spłdzielni emryka ? musze cie zmartwić mogę patrzeć jak rośnie bo daje mi to informacje kiedy będzie wieksza korekta
    To już nie w poniedziałek ?
    emrek w piątek cię kierowniku spłdzielni bardziej zaboli mówimy o swiętowaniu weekendu, w poniedziłek wyższe otwarcie pod linie pewnego wskaźnika , a potem osuwanko nie inaczej lub drugi scenariusz kurs w obrebie dzisejszej wysokiej świecy bedzxie siębujał jako dystrybucja oczywuście mpga jakieś info podać i to tez powinna być sprzedaż faktów
    zrozumiałeś czy za trudne ?
    Średnia poniżej 6 , przyszłoroczna dywidenda i papier za darmo. Zrobię pewnie jak na Mrc oddanym po 450 ze średnią 48 czy Gantem kupowanym z biednymi a może xtb ze średnią 8 czy też skotanem, nie wiem,zastanowię się jeszcze. A dla akcjonariuszy miłego weekendu
    Dnia 2024-05-31 o godz. 17:20 ~Re napisał(a):
    > Średnia poniżej 6 , przyszłoroczna dywidenda i papier za darmo. Zrobię pewnie jak na Mrc oddanym po 450 ze średnią 48 czy Gantem kupowanym z biednymi a może xtb ze średnią 8 czy też skotanem, nie wiem,zastanowię się jeszcze. A dla akcjonariuszy miłego weekendu

nie zapomnij jeszcze zaklepać apartamenyu na złotej 44 od Zaorskiego , co ty chłopie z tą kasa papierową zrobisz ?
    Podobnych zrealizowanych pozycji synu od 2000 roku miałem tyle , co ty dzisiaj lat. Jestem już za stary na głupoty forumowe ale ostatnio przeżywam drugą młodość .
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~Emrek [178.43.249.*]
    A jakie to ma dla mnie znaczenie ile Pan miałeś transakcji i jakiej jakości. Nie interesuje mnie to. Odpuść Pan bo wychodzisz na wariata. Idź gdzie masz iść i nie zaśmiecaj Naszego forum. Bo obniżasz Pan poziom dyskusji, nie potrzebujemy tutaj wulgarnych krzykaczy.
    Chyba pomyliłeś adres skoro nie dyskutuję z tobą
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~Emrek [178.43.249.*]
    To ja z 5G kom. a przedtem byłem ja ze stacjonarki.
    Tak czy owak pozwólmy zyskom rosnąć he
    Taki długoterminowy trend wzrostowy nie zdarza się często.
    Nie nauczyli Pana w domu, żeby nie zaglądać bliźniemu do portfela i nie pożądać żądnej rzeczy która jego jest? Ewidentnie zazdrości Pan akcjonariatowi aktualnej wyceny ich pozycji. O ile lekka zazdrość może być lekko motywująca o tyle zawiść zniszczy Pana od środka. Niech Pan walczy może jeszcze nie wszystko stracone.
    emrek daj se spokój z wykladem wracaj na text

Jaki znowu text nigdy nie miałem tej spółki? Ja zawsze pisze to samo z tego samego konta. Kolego nie brnij bo robisz z siebie pośmiewisko.
    mało mnie interesuje twoja opinia , na text był też taki kierownik spóldzielni którty cały czas widział wzrosty , a że modus operadni macie tożsamy to tez pokusiłem ię o porównanie

wypoczywaj i przgotowuj się do egaminu kiedy sesja chłopcze ???
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~Ok [31.60.99.*]
    Dyskusja z peronowymi zawsze jest jałowa zwłaszcza, jak peron pełny
    Dnia 2024-05-31 o godz. 17:25 ~Ok napisał(a):
    > Dyskusja z peronowymi zawsze jest jałowa zwłaszcza, jak peron pełny

nie podniecaj synu kolejarza , perony to stała spiewka wieszczy ludowych zapatrzonycjh w jedyną słuszną dla nich strategię kup i trzymaj bądących w euforycznym stanie , bardzo mi się to podoba , pościagaj jeszcze kolegów ze spóldzielni będęł więcej widział z peronu
  • Re: jest bardzo dobrze Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Dnia 2024-05-31 o godz. 17:48 ~pg napisał(a):
    > Dnia 2024-05-31 o godz. 17:25 ~Ok napisał(a):
    > > Dyskusja z peronowymi zawsze jest jałowa zwłaszcza, jak peron pełny
    >
    > nie podniecaj synu kolejarza , perony to stała spiewka wieszczy ludowych zapatrzonycjh w jedyną słuszną dla nich strategię kup i trzymaj bądących w euforycznym stanie , bardzo mi się to podoba , pościagaj jeszcze kolegów ze spóldzielni będęł więcej widział z peronu

Czemu cały dzień przeżywasz te wzrosty, skoro nie masz akcji i nic Cię tutaj nie trzyma?
    Szkoda Ci, że to +8% nie wpadło do Twojej kieszeni... I teraz masz ochotę coś zdemolować : )
    Frustracja będzie osiągała swoje kolejne poziomy. Tak jest zawsze i na każdej wzrostowej spółce, bez wyjątku.
[x]
ELEKTROTI -1,57% 50,20 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.