Chyba trzeba Was wszystkich wysłać na kurs matematyki, macie problemy z nazywaniem wykresów. Usłyszał "parabola" i nić innego nie istnieje, dyletant matematyczny. Nauczył się od "znafcy" pg który dziwnym trafem zniknął bo coś mu się nie sprawdziła przepowiednia [a był jej taki pewny].
Chyba zapomniałeś co pisałeś przed wczorajszym Świętem :). Jeżeli wg Cb 600 K obrotu w godzinę w taki dzień jak dzisiaj na tej spółce to mało to nie ma sensu z Tobą dyskutować. Jesteś na zbyt niskim poziomie i okłamujesz sam siebie, że coś potrafisz. Daj sobie chłopcze spokój z inwestowaniem. Niewiedze dopełniasz brakiem kultury osobistej. Dla przypomnienia pisałeś ostatnio, że sprzedałeś i idziesz na inne spółki bo masz duży koszt kapitału a dzisiaj nagle masz jeszcze akcje i sprzedajesz po 32 śmiech na sali [to znaczy forum]. Ciesz się, ze w ogóle Ci odpowiedziałem bo jak widać Twój sufit to moja podłoga i to na najniższym poziomie garażu podziemnego.
weź mnie nie rozsmieszaj swoimi wypocinami w tym o braku kultury z takimi jak ty tylko można rozmawiać w ich języku , idę o zakład że jesteś etatowym naganiaczem zatrudnionym przez spóldzielnię lub zafiksowanym leszczem na co wskazuje czestotliwośc generowania twoich postów , nie usuwaj moich te se poczytasz, a nie konfabulujesz dla mnie papier jest juz zbyt rozgrzany w dodatkku bez znanego ( mnie ) poowdu i wolę mieć zysk w ręku niż na papierze mysle że idzie szeroka zwała o poniedziłku na szeroki, rynku a dzis jest dobry powód do reazliacji zysków . Mogę sie pomylić faktycznieco do zlecenia na granicu ale jak się info pojawi to bedzie poteżna realziacja zysków jako sprzedaż faktów w wtedy możesz nie zdązyć " nadanżasz"
A nie od wtorku ? Ja napiszę, że nie wiem co się stanie w poniedziałek, wtorek czy środę może rozboli mnie noga albo ząb? Kogo to obchodzi. Kierunek spółki jest klarowny. Pisałeś, że sprzedałeś ostatnio po 30 albo 31 nie pamiętam a teraz znowu sprzedajesz wirtualne akcje. Do tego miałeś sobie stąd iść a dziwnym trefem jesteś. Nie wiem jak to się stało, że Twoja ostatnia nietrafiona predykcja która była podobno pewna jeszcze bardziej utwierdziła Cię o Twojej nieomylności. Mimo, że nie zasłużyłeś nadam Ci mitologiczną ksywę którą będę Cię określał, od dzisiaj dla mnie jesteś Epimeteusz co tłumaczy się na "wstecz myślący".
pg, wydaje mi się, że najbardziej wartościowa cecha inwestora/tradera to potrafienie przyznania się do błędu. Twoje posty śledzę od dawna, bo jako jeden z nielicznych potrafiłeś się merytorycznie wypowiedzieć na temat spółki, ale to co teraz robisz to zwykły akt desperacji. Zarzekasz się, że wyszedłeś właśnie teraz jakoby w najlepszym momencie na górce, ale przecież to samo pisałeś w niedalekiej przeszłości. Co tydzień zwiastujesz spadki po weekendzie, przy sytuacji w Izraelu twierdziłeś, że spadnie poniżej 19zł. Wychodzi na to, że albo wyciągasz akcje z kapelusza albo najzwyczajnie w świecie kłamiesz. Pewnie najlepszym dowodem byłoby wstawienie screena, że faktycznie wyszedłeś teraz całą pozycją po 32zł, ale pewnie zaczniesz pisać, że ty tu nikomu nic nie musisz udowadniać;)
Pytanie po co komu taka merytoryka która prowadzi do strat wynikających z utraconych możliwych zysków. Emrek bytuje na forum od dawna stanowiąc przeciwwagę dla troli. To, że piszę w prześmiewczy sposób nie zmienia faktu co stoi za tym co piszę [każdy może się tylko domyślać ]. Poświęcam swój czas żeby robić ruch na forum i nikogo personalnie nie obrażam. Pozdrowionka dla Wszystkich który są tutaj zemną od wycen jednocyfrowych za sztukę :P.
czytaj ze zrozuminiuem pisałem,o 19 jak nie spadło jeszcze do 21 , potem pisąłem że dobrze by było jakby spadło do 19 ale skoro nie chce spadać to bedzie rosnąć , widzisz dla niektórych 1 zł na papierze to jest potęznych ruch na plus lub miniuus , wiekszośc sprzedałem w ok 31 -31, 50 w ok 32 sprzddałem pakiet jaki mi został na waciki , niektórtzy imwestuja aktywnie niektórzy nie majac z czym kupią i trzymaja i generują setki postów aby zachawalać posiadany towar bo nie umieja nić tylko modlić sie o wzosty , dalej czegos nie rozumiesz to wróc i kup sobie text
To, ,że ELE będzie miał niebagatelny wkład w jej realizację nie ulega najmniejszej wątpliwości. Śmiem twierdzić, że zakres obsługi zaskoczy największych malkontententów
To jeden kierunek, drugi nie mniej efektywnie zwiększy backlog do mld , o którym wspominał ostatnio prezes. To będzie trwały trend w transformacji energetycznej, gdzie potrzeb jest więcej niż wykonawców.