Obserwuje tą spółkę już od roku i jestem coraz bardziej przekonany o tym ze jest to dobra inwestycja,postawa zarządu oraz wyniki kwartalne tylko to potwierdzają.Jeśli dalej będzie sobie tak dobrze radzić to nie długo możemy spodziewać się solidnych wzrostów.Pozdrawiam wytrwałych :)
To fakt widać że prezes ma łeb na karku i wie co robi.To że ta spółka jest teraz mało popularna daje nam możliwość kupieni jej tanio i z tego puki co jestem zadowolony,a na wzrosty przyjdzi czas i to w niedalekiej przyszłości.
widzę że wy też dostrzegacie wielkie PLUSY tej spółki,już niedługo ludziska zaczną ją doceniać, ja na razie konsekwentnie dobieram i już wychodzę na plus :) POZDRAWIAM.
witam! lussi miłośniczkę (-ka) spółki:)
ktoś kupił to znaczy że ktoś chciał sprzedać no nie?
ciekawe dlaczego....
skoro tak fajnie to dlaczego pozbywa się pakietu w takich czasach...
coż pewnie czyta moje wpsiy o niedobry...
a swoją drogą to boom związany z euro przespali.
a drogi to robi philips a nie essystem.
proponuję poczytać portale budowlane i zobaczyć kto króluje w światełkach na stadionach budowanych na mistrzostawa.
uwaga, uwaga: NIEMCY
poznań - thorn, baltic - zumtobell, narodowy - siteco, wrocław - thorn, hoffmaeister
i jakoś nie mogę się tam dopatrzeć naszych ulubieńców
inna sprawa że nasi włodarze dali projekty Niemcom to nie ma się co dziwić że polskie firmy mają pod górkę...
lussi trzymaj się będzie lepiej, w telewizorze mówili że za 1,5 roku koniec kryzysu
Witam
a ja mam akcje od debiutu i stale dokupuję. To spółka jakich mało, zbudowana na zdrowych fundamentach. Takiego solidnego drzewa nawet wichura (kryzys) nie złamie Mają stały akcjonariat, fundusze nie sprzedały. ... traktuję inwestycje w tą spółkę długoterminowo. Na innych papierach można szaleć, a tu spokojnie się pomnoży. Im mniej "spekulantów" tym lepiej. I cieszę sie że ktoś z KONKURENCJI próbuje namieszać. Z chińskimi produktami Konkurencja daleko nie zajedzie. Waluty skoczyły, Chiny się wycfaniły. Tylko patrzeć jak zaczną przenosić produkcję do Europy. Poza tym ES daje pracę wielu ludziom w Polsce. Moze nie maja "kokosów" ale maja prace. A to w dzisiejszych czasach najważniejsze. I nie mówie to o Krakowie czy Rzeszowie ale o Wilkasach. Pozdrawiam stałych akcjonariuszy życzę słonecznej niedzieli. W wolnej chwili nowy zapraszam do poczytania innych wypowiedzi. Karakoke, Seniora, Halinki, Jacomelli i innych. Nikt nikogo nie zmusza do zakupu. Prosze poczytac raporty LUG'a czy LENY a potem ES. Potem można wdawac sie w dyskuje, tylko po co? https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1433128&strona=1
Pozdrawiam stałych akcjonariuszy życzę słonecznej niedzieli