Dnia 2024-05-23 o godz. 17:25 ~Nysa napisał(a): > Zebranie stop losów > > Jakiś cwaniak zebrał ponad 20 tys akcji
sorki ale głupoty piszesz z tym stoplosem było wywalone jednym zleceniem około 16 tys akcji, ciekawe czy przypadkiem czy specjalnie czas 09.03.48 cena od 3.16 do 2.80 nastepnie do góry zakupy były znikome, bardziej na utrzymanie kursu
A kiedy zostaje uruchomiony stoplos według ciebie, zobacz jakie transakcje były przed samym zrzutem. Sądzisz że ktoś walnał 16tys akcji bo cena osiągnęła 3.16?
Pozatym pisałeś o cwaniaku który zebrał te akcje.
To ten cwaniak to ten co zbierał czy ten co zrzucał?
Ww ty chyba stałeś na kupno po 3 zł, dostałes wczoraj akcje? Czy to ty ten cwaniak
Niestety trochę to bardziej wygląda teraz na dystrybucje akcji, ale jednym zleceniem, mogą odmienić losy i perspektywy na najbliższe sesje, wyczyszczone jest ładnie, spread był/jest ponad 10% cie choroba
A co by mieli niby dystrybuować? Te akcje, co kupili po 3,20 czy minimalnie niżej za drobne pieniądze, bo latały tam jakieś pojedyncze akcje?
Niby można, tylko logicznie pytając: po co? I to teraz, gdy coraz więcej na spółce zaczyna się dziać i jest, to jawnie przez spółkę (głównie prezesa dzięki choćby oficjalnym kanalom, jak na YT czy platformie X/dawny TT) komunikowanie. Mi, to przypomina taką sytuację, jakby ktoś ignorował na egzaminie podpowiedzi nauczyciela, który sam podchodzi do nas, by je powiedzieć. Przecież tu, wg mnie, aż się prosi, żeby coś skubąć i to nie tylko ludzie ze spółki podpowiadają, ale obserwując co się dzieje w spółce, też logika, a i moje gieldowe doświadczenie.
Patrzyłem na te notowania i wiem co pisze, żarło i w pewnym momencie podaż przycisnęła wymiatając lewą stronę, a kurs wszedł na blisko -9% poranny optymizm zamienił się w obronę kursu, spread wówczas sięgał kilku procent, skończyliśmy na delikatny + i to jest dobra informacja, patrząc co się działo na szerokim rynku zarówno podstawowym jak i na naszym index NC. Widać wiarę w Ekipę jak otoczenie nie będzie straszyć inwestorów również wg mojej opinii są szanse na znacznie wyższe poziomy, dlatego też tu wróciłem. Teraz celem jest dobre zakończenie tygodnia. Pozdrawiam