Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,44 zł , zmiana od tamtej pory: -41,57%
Patrzyłem na te notowania i wiem co pisze, żarło i w pewnym momencie podaż przycisnęła wymiatając lewą stronę, a kurs wszedł na blisko -9% poranny optymizm zamienił się w obronę kursu, spread wówczas sięgał kilku procent, skończyliśmy na delikatny + i to jest dobra informacja, patrząc co się działo na szerokim rynku zarówno podstawowym jak i na naszym index NC. Widać wiarę w Ekipę jak otoczenie nie będzie straszyć inwestorów również wg mojej opinii są szanse na znacznie wyższe poziomy, dlatego też tu wróciłem. Teraz celem jest dobre zakończenie tygodnia. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKIPA -1,47% 2,01 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.