• No to w górę w tym tygodniu :) Autor: ~dzięki Tadeusz [89.229.27.*]
    Witam,
    niezmiernie cieszę się z ostatniej obnizki kursu - po b.dobrej cenie można nawet kupic kilkanaście tysięcy akcji, co jak ostatnio widać robię nie tylko ja :)

zresztą nawet jakby cena była (na tym etapie) kilka-kilkanaście groszy większa - to i tak jest okazyjnie, bo już 12maja wyniki.

Oczywiste jest, że w grupie zaczęło się dziać b.dobrze - paradoksalnie od czasu kryzysu.
    Zwolniono kilkadziesiat osób, reszcie kazano zapełnić luki po nieobecnych, kilka kontraktów podpisanych w euro daje bardzo duże pieniądze, Ergis to w końcu lider Exportu i jak sam Prezes powiedział (tvnCNBCBiznes)" jak euro jest wysokie - jestem szczęśliwym Prezesem", co więcej masa firm polskich, która kupowała dotychczas produkty z zagranicy, ze względu na wysoki kurs, zamawiają produkty z Ergisu. Firma pracuje non stop, a nie jak co niektórzy tydzień praca - 2 tygodnie przerwy.

Wyniki za I kwartał będą naprawdę dobre - (tak wnioskuję z wypowiedzi Prezesa), pomimo zaciągniętego kredytu. A może jeszcze jedna pozytywna informacja czeka na nas w ciągu najblizszych dni....?

A więć dziękujemy Ci Panie Prezesie, za b.cenne wskazówki podczas wystapień w telewizji - ja Panu wierzę (i w Pana inwestuje)!

A wy drodzy forumowicze - proszę oddajcie mi akcje za np 1,60!!!
    Proszę!!!

Zapraszam do oglądania archiwalnych odcinków na tvnie i o wyciągnięcie wniosków.

Dozobaczenia na forum pod koniec tygodnia, przywitam Was swoim : A nie mówiłem???

Pozdrawiam i życzę udanych inwestycji!!!
  • Re: No to w górę w tym tygodniu :) Autor: ~ten sam [89.229.27.*]
    http://www.plastech.pl/wiadomosci/artykul/Rozmowa-z-Tadeuszem-Nowickim-Prezesem-Grupy-Ergis-Eurofilms_2594_1.pl

http://www.tvncnbc.pl/ - w wyszukiwarce wpiszcie Ergis
  • Re: No to w górę w tym tygodniu :) Autor: ~kkk [83.12.169.*]
    Nie wiecie co się stało z "Redaktorem" i Newcommerem", oni mieli najlepsze informacje o spółce, które się nigdy nie sprawdały :))
  • Re: No to w górę w tym tygodniu :) Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    chyba przebijamy linie trendu spadkowego
  • Re: No to w górę w tym tygodniu :) Autor: ~dzięki Tadeusz [83.8.203.*]
    buahahaha A nie mówiłem???
    uwielbiam to mówić zatem jeszcze raz: A nie mówiłem???

trzymajcie z "dzięki Tadeuszem" to nie będziecie stratni:) a jak bedzie miałobyć źle - to Wam powiem.

pozdrawiam serdecznie.
    udanych inwestycji.
  • Re: No to w górę w tym tygodniu :) Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    ojojoj ale wielkie hallo się zrobiło na spółce. Jak przez ponad rok spadaliśmy to nikt się nie interesował mimo ze moim zdaniem sytuacja wyglądała nie do końca tak jak ja rynek postrzegał.
    Teraz natomiast przechodzimy do euforii, a jej jeszcze długo nie będzie bynajmniej dla tych co graja DT, wiec wara od papiera. Tu nigdy nie było spekulantów i niech tak zostanie
  • Re: No to w górę w tym tygodniu :) Autor: ~Karkosik [80.72.34.*]
    Bez spekulantów to by nic nie urosło a tak to na widły go dopóki tanio. Pozdrawiam Starą Gwardię Graty dla Tadeusza
  • lepiej niech rośnie po kilka proc dziennie, pomału ale do przodu, Autor: ~torcik [195.117.31.*]
    chętnych do sprzedazy brak 4 zł na horyzoncie
  • Re: No to w górę w tym tygodniu :) Autor: ~Marek [83.24.4.*]
    Witaj Karkosik widzę że znowu Jeseś gdzie należy Pozdrawiam
[x]
ERGIS 0,26% 3,86 2019-12-12 16:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.