• info z MFW..... Autor: ~mumin66 [94.254.184.*]
    http://www.globtrex.com/Wiadomosci/3-Gospodarka/14513-MFW+podaje+nieprawdziwe+dane

Ciekawe skąd taka pomyłka, czy raczej na czyje zlecenie.... to dopierojest spekuła i przewałka....

link chyba wystarczy czy mam przekleić całość?
  • Re: info z MFW..... Autor: ~Sevil [95.41.171.*]
    no to jest mega jazda. tak sie pomylic i to jak dodaja omylkowo :-)
  • Re: info z MFW..... Autor: baskerville [77.114.210.*]
    do ~Sevil
    Cześć !
    Dzisiaj krótko........jest już późno........... Światowe instytucje finansowe dostały zezwolenie na
    na ........UWAGA !!!! .............rolowanie strat za rok 2008 ...........do kiedy zapytasz ???
    Termin jest ..............................2- ga UWAGA !!!!......................nieokreślony !!! tzn , przesunięty w czasie może o 15 - 20 lat aż wróci do szczytu następnej ( w skali 100-lecia ) hossy.
    Nasz Vincenty podpisał podobne klauzule za namowa PEKAO SA , które do tej pory były ZAKAZANE , i dodatkowo działają wstecz !!! ROTFL . Ja to po 30 .04 mogę zrobić najwyżej korektę , a Banki .........................poprostu nas oszukają raportami..............................za 2008 "-)
    Ale SZULERNIA !!!!!!!

mariusz
  • Re: info z MFW..... Autor: ~mumin66 [188.33.108.*]
    Czyli jest wesoło każdy bank moż pisać co im się spodoba, byle ładnie wyglądało i nie straszych inwestorów. Papier wszystko przyjmie. Możliwe że wyjdziemy z kryzysu dość szybko i sprawnie, ale nie będzie to taka realna naprawa a odsunięcie problemy o kilka - kilkanaście lat i wtedy dopiero wybuchnie.... ale to już będzie problem innnych - ciekawe podejście.
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.