Mistrzu piszesz tylko Ty, a gdzie jakieś podparcie Twojej teorii, wyssałes z palca czy jesteś wróżką? A może msz taką świtną intuicję. Obserwuję nie wchodzę ale jak będziesz miał racje to Ci pogratuluję.
maybe... patrzac na 3m wykres to zawsze po korekcie do poziomou +/-3zł było wibicie.... spólka z małymi obrotami więc kazdy wiekszy zakup da mozliwosc UP
co ty z tymi wynikami? maja być słabe, niech są. Jeśli spółka jest tania to trzeba ją brać i najwyżej dobierać. Popatrz na wykres i porównaj z innymi. Każda Groclin, Idm, Hawe, Ibs, LCC, itd poszły do góry z wynikami do dołu.
moje dwa wątki łachudra moderator usunął. no i zdusił cały wzrost. na jednym kompie stawia duże zlecenia a na drugim odbiera, zeby nie pozbawiać sie papierów. czuje że pewnego dnia uwolni kurs i poszybuje. Jak bym miał ze 3.000.000 PLN w portfelu to bym odebrał dziadowi te papiery.
Raport będzie rewelacyjny. Nie długo będziemy testować 6 zł .Ale Ja po tej cenie nie oddam swego pakieciku którego z trudem zbierałem. Mam czas spokojnie poczekam.
bardzo ladna sesja, bardzo pozytywne zaskoczenie, bo juz straty liczylem,a tu nagle zmiana obrotu sprawy :)
sypacz sypie, ale tama peka, powoli dziurawimy te sciane i sie przebijemy !
jutro obstawiam dalszy ciag wzrostow i chyba atak na trwale przebicie 1900pkt na wig20, OBY !!!!
nikt nie wie, co czas przyniesie, ale jedno jest pewne: Mispol uklepał klepisko aż miło, jak się rynek kapnie, że to tanizna, to zaczną nawet dla próby podbierać i temat tak się rozbucha, że wyleci ponad piątala, a dalej Ósemkę. Taka reguła jest na rynku, to samo leci na większości spółek.