tak piknie napisne atu jakis ham nobo jak tu muwic
asz mnie serce rosbolalo to bandzior naszom perelke
chce zrujnowac no piorun jeden asz mnie zesloscil no
coly, a pamiętasz moją historyjkę - krótka przecież nie była...
skupienie poważnej ilości akcji o każdą zł drożej, to są spore sumy pieniędzy więcej do wydania;
i albo ktoś, będzie musiał wydać więcej, albo sobie odpuści dalsze powiększanie udziałów w spółce;
obydwa rozwiązania są niekorzystne dla p.J., jeden bardzo uderza w kieszeń, drugi, nie daje pełnej władzy dla hegemonii jednego akcjonariusza, co też boli i może przysporzyć kłopoty, gdyby chciał dalej prowadzić taka politykę, na której tracą tylko drobni;
dlatego, skoro udawało się tak skutecznie wcześniej blokować pozytywne infa dotyczące Polnej, to dlaczego teraz pozwolić, żeby świat inwestorów szerzej dowiedział się o tym DIAMENCIE !
Jethro, jesteś autorem tej piguły, nie chcę w środku grzebać, bo coś mogę popsuć - dałbyś radę zrobić z tego szorcik, ale tak, żeby jak najmniej straciło z wartości poznawczej dla niezagłębionych w temacie?
czekając na odpowiedź moderatora
jestem tak w....iony na niego, że jak będzie usuwał i te krótsze wersje, to postaram się, żeby zrobiło się głośno w innych mediach o Polnej, o skandalicznym sposobie przejmowania jej przez Jakubasa, przy okazji jakieś walory tego diamentu:), o usuwaniu korzystnych info dotyczących spółki na Bankierze...