najpierw INVENTION 15,56 mln zł a teraz Sofblue 5,3 mln zł. I wszystko zgodnie z planem a trolle niech wyją :) teraz tylko trzeba rozbujać inwestycje i pokazywać zyski a wzrosty i to duże przyjdą same :) w końcu SOFTBLUE to na bananowej giełdzie jedyna spółka z branży IT z C/WK 0,4 i to jest kpina z giełdy. W sumie jest to też dowód na to, że na giełdzie nie rzadzi logika ale owczy pęd, brak wiedzy i ogólnie pojęta głupota tzw. ulicy. Nie kupują akcji tanich i rozmowjowych spółek a kupują śmieci jak np. BEDZIEN z ujemną wartością księgową.
Przyjdzie czas i na SOFTBLUE i na INVENTION i na jednej i drugie spółce powinny strzelą poziomy złotówkowe.
a na BĘDZINIE co było? nie było wałków? na 4Mass też zasypywali insaiderzy w maju/czerwcu 2020 rynek i robili sobie emisje po 10 groszy a kurs pojechał z 20 gro na 4,2 zł w lipcu 2020. W miesiąc +2800% mimo, że wiedzieli, że seria po 10 groszy będzie dopuszczana do obrotu a następnie zrobili kolejną emisję tym razem z pp również po 10 groszy i jaki z tego wniosek?
ulica zapomina i jest ślepa, na wspomnianym BĘDZINE wydmuche podbili chyba nad 180 zł, spuścili a dalej kupują, MERCATORA podbili z 5 zł na 700 a COLUMBUSA z 2 na 100 zł a tam też zasypywali rynek akcjami.
Jak spółka pokaże zyski i udowodnie, że umie zarabiać i zacznie się popyt i kupno to zobaczysz co będzie. Zresztą nie tak dawno miałem próblę gdy podbili w marcu na 42 gr na milionowych obrotach. Będzie kilka razy wyżej i na jednym i na drugim
Chłe chłe... Optymiści, odrealnieni
optymiści... Tyle macie tego optymizmu że wylewa wam się ustami ale wygląda na to że zbyt wolno, bo nadciśnienie w ciele sprawia że z uszu też płynie i z wszelkich otworów w ciele. Ciśnienie czyli rosnąca desperacja. Tylko czy ten optymizm jest uzasadniony? KNF woła prokuraturę a wyniki? Co z wynikami? Czy nie czeka na nas 15-go gorzkie rozczarowanie?
"Jak będą, jak pokażą że potrafią zarabiać..."itd itd...Boziu... to mają być argumenty pod kupowanie czy ubieranie? Ja wam mówię że to desperacja.Chłopaki zdali sobie sprawę że podłoga nie ma ochoty zbliżyć się do ich dyndających stópek i tak sobie tu wyją bez końca. Bo parę groszy znowu od państwa jałmużny dostali... To ma być ten dobrobyt w spółce? Już pytałem, spytam jeszcze raz: ile drukarz zostawił w Vegas USA ostatnio? No ile pytam czy to ktoś wie? Czekam na wasze akcje na 0,1.Pozdro.
Co "dokładnie" nagon? Tak tak poklepujcie się, potakujcie sobie... powisicie z pięć lat to skumacie kto miał rację. Potem mi sprzedacie 0,1. Kupię od takich jak wy 3 miliony akcji. Z norze mi bardzo przytulnie, bo gram na wielu fortepianach.4Mass'a i Medigalga jeszcze długo nie puszczę. Nie wspomnę o Blondwłosej Jastrzębskiej którą oddam po 150. I nie gardźcie nią, nie słuchajcie co wypisują, bo koksowy będzie potrzebny przez dekady. Taaak... związki, wysokie płace, niska produkcja... A ja wam mówię: będzie 500 % w górę!Bo? Bo miliardy dalej płyną do spółki, bo koksowy potrzebny dlatego drogi.O! I tyle wam powiem, żałośni wisielcy... Obyście się nie musieli potem wieszać zgodnie ze wskazówkami Ta, czego wam nie życzę.
10gr ? To 10mln kapitalizacji geniuszu :) za całego softa i inv, który jest brandem i spółką zależną :) sofcik przez ostatnie kwartały miał więcej gotówki więc te twoje wypociny są niepoważne, niemerytoryczne i zwyczajnie slabe
O co to za poruszenie na wątku? Optymiści wszyscy w różowych okularach stanęli w kółku pokazują na mnie palcem z niechęcią? Przyczyna może być tylko jedna : wieloletni zwis i nadzieja że nie spadnie na 0,1. To nie jest moja fantazja ani mitomania lecz twardy realizm niestety. Zobaczcie już chyba koniec tej pompki obrót prawie zerowy a już 40 minut handlu. Zejdźcie z tych obłoków na twardą ziemię marzyciele. Dyzio Tuwima też myślał że chmury to cukrowa wata...
Auuuu... ruszyło usuwanie... No to nic tu po mnie.Życzę wszystkim osiągnięcia swoich celów i oczywiście ukłony w stronę kierownika kursu.Teraz czekam aż Jastrzębska osiodła swoje Ferrari.A propos... 50 wychodziłem a nie odwrotnie. Już wszystko poładowane, średnia 31. Co do inv to obawiam się że moje wcześniejsze prognozy że będzie latarnią dla całego NC muszę cofnąć. Może będzie latarnią, ale co najwyżej uliczną. Trzymajcie się.