• bRAC INSTAL Autor: -Logic [79.162.78.*]
    I TO JUZ MAX DWA DNI I OSTRE WYBICIE W GORE
  • Re: bRAC INSTAL Autor: ~sas [83.16.79.*]
    wita Logic
    JEDN0 ZLECENIE NA UKRYTYM lub umówiona transakcja na k po 2.69 65oooszt zaczyna się potężny obrót jak instal a dopiero 9.20 gdz
  • tAK JAK PISALEM Autor: -Logic [79.162.78.*]
    PRZEBICIE SREDNIEJ WOLUMENU Z 309 DNI PRZEZ WOLUMEN DZIENNY. DZIS NAJPRAWDOPODOBNIEJ LEKKI WZROST I ADX ZACZNIE SIE ODWIJAC DO GORY. MAM WRAZENIE ZE JESTESMY SWIADKAMI ZMIANY KIERUNKU TRENDU JA JAK RASOWIEC STARAM SIE KUPOWAC Z UKRYTEGO I NADAL TAK BEDE ROBIL.
    INSTAL JEST PIERWSZA SPOLKA JAKA KUPILEM NA GPW DALA MI WTEDY 80 % ZYSKU A JAK WIEMY NA GIELDZIE HISTORIA LUBI SIE POWTARZAC.
  • Re: bRAC INSTAL Autor: ~Karol [77.112.67.*]
    po dzisiejszej sesji już chyba każdy wie w jakim bagnie jest mając Instal..., żałuje ,że ja niestety też dołączyłem do tej parodi żenady.
  • NIE PANIKUJ KAROLU Autor: -Logic [87.96.31.*]
    W SRODE LUB W CZWARTEK INSTAL POJEDZIE DO GORY - SAM W SRODE ZACZNE SPORY SKUP PAPIERU MOZE NIE ZROBI TO NA KIMS WIEKSZEGO WRAZENIA ALE KUPIE OKOLO 30 K PAPIERU DO CZWARTKU.
  • Re: NIE PANIKUJ KAROLU Autor: ~Karol [77.112.90.*]
    Mam trochę mniejszą ilość, i jak dalej się zachowasz?Zadowolisz się kilkunastoma %?Może 20-30?potem będziesz chciał odkupić i powtórzyć "zagrywkę " znowu?A może liczysz na trwały wzrost kursu i będziesz czekał do ceny-np 6 zł?proszę o wskazówkę, bo kompletnie nie wiem jak INS "chodzi".
  • bede gral tak jak pozwoli na to rynek Autor: -Logic [91.94.187.*]
    trzymanie na trwaly wzrost to nie ja, kupuje i sprzedaje nie tytlko w korektach ale i w trakcie konsolidacji.
    Moje prywatne zdanie - zakladajac ze teraz kupie 30k papieru - ze za okolo rok bede mial papieru okolo 150k przy wyzszej cenie jednostkowej niz teraz o okolo 80%.
[x]
AWBUD 0,00% 0,95 2020-09-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.