• pol aqua Autor: ~apasz [89.74.37.*]
    jeden gość który odsprZADAŁ AKCJĘ po 17 zł chcesieę zajecba... ć na forum pod różnymi nickanmi
    ciekawe o co hu jo wui chodzi????
  • ubralem sie? Autor: ~january [83.28.146.*]
    Kupilem polaque po 19,80 i liczylem na zysk ale chyba w poniedzialem nie wyjde na zero tylko ze strata. Jak myslicie. Rozumiem ze cena jest niska ale raport fatalny. Ktos napisal ze cena spadla o 70% ale przychody zyski spadly znacznie wiecej z 25mln na -4,7 mln:

III. Zysk (strata) na działalności operacyjnej 6 863 (2008) 32 780 (2007)
    IV. Zysk (strata) brutto: -3 708 (2008) 33 264 (2007)
    V. Zysk (strata) netto: -4 729 (2008) 25 436 (2007)

Ok kwartal kwartalem, pewnie ten rok bedzie lepszy ale ja kupilem zeby zarobic a nie czekac najpierw az odrobie straty a pozniej zarobek. Jak mysliście do ilu spadnie i kiedy warto odkupic jak sprzedam w poniedzialek, ewent. nie sprzedawac jak korekta sięgnie ceny np 17pln.
    Proszę o porade doswiadczonych inwestorow.
  • Re: ubralem sie? Autor: ~pol-aquowicz [217.17.38.*]
    wyniki jakie będą każdy mógł się spodziewać, gdyby więksi inwestorzy stwierdzili, że spółka jeszcze nie ma szans na poważne zyski na pewno by w nią nie wchodzili
    sprzedaj w poniedziałek z rana i będziesz miał spokój

a po drugie masz jakieś problemy z osobowością, piszesz pod różnymi nickami, najpierw, ze papier pójdzie na 17 zł., teraz, że kupiłeś, kolego zastanów się w końcu kim jesteś i co piszesz bo jesteś mało wiarygodny :)
    piszesz takie brednie od momentu gdy kurs oscylował 13-15 zł., a może nie zdążyłeś kupić ?
    mam nadzieje, ze Pol-Aquy nie masz

ciekawe co jeszcze kolego wymyślisz :)

a na zakończenie, byłem dziś na budowie Węzła Marsa w Warszawie, muszę przyznać, że szybsze skończenie prac przy budowie stadionu to nie przypadek, Panowie z Pol-Aquy równie ż przy Węźle Marsa pokazują jak powinno się budować
    Pol-Aqua buduje tam z Warbudem, można naocznie porównać tempo tych 2 firm
  • do polaqowicza Autor: ~januaury [83.28.142.*]
    Po pierwsze: fakt pisalem wczoraj post z dwoch nicków bo kilkakrotnie wiadomość nie chciala się wysłac na forum wiec probowlem zmienic nik i nie uzywac poslkich liter (co chyba bylo przyczyna). Dwa: wypowiedz byla jak najbardziej poprawna, bo pytalem doswiadczonych inwestorow o opinie a nie Ciebie o pisanie i wytykanie bledow. Trzy w 1 poscie byla opisana moja sytuacja a w drugim moja opinia co sadze, bo gosc pisze ze bedzie tak rozowo z czym sie nie zgadzam. Zauwaz ze ja nie napisalem ze bedzie zjazd i ze kupie PQA po 10 -12 tylko podalem realne widelki 17-21 co jest tylko przy minimach spadek -15% , moim zdanie bardzo realne po wynikach. W odroznieniu od CIebie nie wklejam wciaz tych samych wiadomosci. Cytat:

""""nieźle się ośmieszasz na forum, piszesz już od kilku tygodni o spadkach, opcjach, kiepskich wynikach, wskaźnikach, itp., a kurs z 14 zł. skoczył już na przeszło 20 zł.
    wyniki już są uwzględnione w kursie (spadek z 70 na 10), najgorszy okres jest już za nami, spółka jest mocno niedowartościowana (C/WK) i rynek to zauważył, kurs w ciągu kilku następnych tygodni będzie wyższy, ale zarobią tylko Ci co wytrzymają emocje :)
    zwłaszcza, że podczas sesji są bardzo duże wahania kursu""""

Kazdy to wie i widzi. Siedze na PQA od 15,3 i zaliczylem z nia spadek do 10 pln dokupujac bo wiedzialem ze sie odbije i ma perspektywy dojsc do poprzedniej ceny. Odrobilem straty i trzymam dalej majac juz calkiem pokazny zysk. Ale po wynikach mam obawy wiec napisalem otym na forum. Gdybym chcial naganiac na spadki napiasalbym ze zjazd itp A co niektorzy na tym forum pisza ze bedzie super pieknie. Okaze sie po wynikach za 1Q. I piszesz bzdury ze naganialem wczesniej, bo bylem pewny tej spolki teraz juz nie. Twoja wypowiedz nic mi nie pomogla ani nie wniosla, wiec albo sie nie odzywaj albo wklejaj dalej swoje "straty wliczone w cene i spadek ceny z 70 na 10" . Teraz to juz 20 wiec uaktualnij to moze.
  • Re: pol aqua Autor: ~devald [87.207.190.*]
    wg. mnie słabe wyniki ... nie ma pary ...poza tym wyglądało na ubieranie - cięgnęli kurs w górę przed tymi wynikami ..hmm sam nie wiem, nie przekonuje mnie to ..

poza tym jestem , byłem jak najbardziej za Polaquą ..! długoterminowo
  • Re: pol aqua Autor: ~pop [82.177.227.*]
    i co już ci się nie opłaca podobnie naganialiu centrozap i co dzisiaj się dzieje?
  • Re: pol aqua Autor: ~Pol-aqua [85.222.86.*]
    wracamy na 17 zł i nic wam nie pomoże ! Wyniki nie były słabe wyniki były fatalne !
[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.