Po pierwsze: fakt pisalem wczoraj post z dwoch nicków bo kilkakrotnie wiadomość nie chciala się wysłac na forum wiec probowlem zmienic nik i nie uzywac poslkich liter (co chyba bylo przyczyna). Dwa: wypowiedz byla jak najbardziej poprawna, bo pytalem doswiadczonych inwestorow o opinie a nie Ciebie o pisanie i wytykanie bledow. Trzy w 1 poscie byla opisana moja sytuacja a w drugim moja opinia co sadze, bo gosc pisze ze bedzie tak rozowo z czym sie nie zgadzam. Zauwaz ze ja nie napisalem ze bedzie zjazd i ze kupie PQA po 10 -12 tylko podalem realne widelki 17-21 co jest tylko przy minimach spadek -15% , moim zdanie bardzo realne po wynikach. W odroznieniu od CIebie nie wklejam wciaz tych samych wiadomosci. Cytat:
""""nieźle się ośmieszasz na forum, piszesz już od kilku tygodni o spadkach, opcjach, kiepskich wynikach, wskaźnikach, itp., a kurs z 14 zł. skoczył już na przeszło 20 zł.
wyniki już są uwzględnione w kursie (spadek z 70 na 10), najgorszy okres jest już za nami, spółka jest mocno niedowartościowana (C/WK) i rynek to zauważył, kurs w ciągu kilku następnych tygodni będzie wyższy, ale zarobią tylko Ci co wytrzymają emocje :)
zwłaszcza, że podczas sesji są bardzo duże wahania kursu""""
Kazdy to wie i widzi. Siedze na PQA od 15,3 i zaliczylem z nia spadek do 10 pln dokupujac bo wiedzialem ze sie odbije i ma perspektywy dojsc do poprzedniej ceny. Odrobilem straty i trzymam dalej majac juz calkiem pokazny zysk. Ale po wynikach mam obawy wiec napisalem otym na forum. Gdybym chcial naganiac na spadki napiasalbym ze zjazd itp A co niektorzy na tym forum pisza ze bedzie super pieknie. Okaze sie po wynikach za 1Q. I piszesz bzdury ze naganialem wczesniej, bo bylem pewny tej spolki teraz juz nie. Twoja wypowiedz nic mi nie pomogla ani nie wniosla, wiec albo sie nie odzywaj albo wklejaj dalej swoje "straty wliczone w cene i spadek ceny z 70 na 10" . Teraz to juz 20 wiec uaktualnij to moze.