witam i po przemysleniah musze napisac do czego doszedłem a wie sadze ze basia jest jednym za słupow jakubasa dlatego za wysmiewa nas i nasze poczynania a szczegolnie gorala nikt o zdrowych zmysłach nie sprzedaje taniej papiera niz ktos mu daje a przedwczoraj jak poleciało pkc to tylko odpowiedziały słupy jakubasa wiedzac ze odkupia taniej jak doszło do 16zł oni doznali szoku chyba .mysle ze jak ktos by chciał sprzedac te swoje 10 kilo to by poczekał na rozwoj sytuacji wiadomo ze lepiej sprzedac np po 16-17 niz 12 to chyba oczywiste
pozdrawiam was i basia niech pozdrowi jakubaska
a co do wezwania to sadze ze bedzie kolejne np po 12 bo inazej by puscił kurs jemu by to było by na reke jego akcje by byłe wiecej warte mogł by wziac wiekszy kredyt np po zastaw itp
a czemu część z was ubzdurała sobie że Jakubas trzyma?? na jakiej podstawie? popytu konkretnego po prostu brakujei tyle...i każdy co wzrośnie to podsypuje i się kończą wzrosty....euro nie chce spadac to obawy o opcje sie ponawiaja i tak na okrągło...brak inf ze spółki tez nie wpływa dobrze na kurs...nie cierpie teorii spiskowych...poza tym przeciez mu sie chyba finansowo nie opłaca trzymac kursu...ile kasy na to by wydał...ludzie myślcie na trzeźwo
krowa, to co napisałeś to się w ogóle kupy nie trzyma...
daro powyżej napisał coś o pewnym zwierzątku, które zostało wpuszczone na nasze podwórko - może ty nie jesteś tylko zwykłą krową?
Cytat Germany12: "mysle ze jak ktos by chciał sprzedac te swoje 10 kilo to by poczekał na rozwoj sytuacji wiadomo ze lepiej sprzedac np po 16-17 niz 12 to chyba oczywiste"
Mam podobne zdanie na ten temat. Chodziło o szybkie zdławienie kursu. A po poj ...nych manewrach w dniu wczorajszym pewnie odkupił to, co puścił we wtorek.
Pozdrawiam
sam jesteś słupem.
Z jakubasem nie mam nic wspólnego. Zresztą nie sądzę by był on zainteresowany tym, co się dzieje na jakimś forum.
Co do tej podaży po 12 to pisałam że sama sprzedałam kilka tysięcy, choćby po to aby mieć środki na kupienie niżej co zresztą wczoraj zrealizowałam.
Na idiotyczne pytanie po co sprzedawać po 12 coś co jest warte dużo więcej? Po to by za tą kasę odkupić po 11,20 tego samego złotego towaru.
Basia, po takiej bombie się czeka choć chwilę na rozwój sytuacji, bo nie tylko, że doszłoby ponad 16 zeta, ale mogłoby jeszcze tego samego dnia pociągnąć pod 20 zeta - czy nie wtedy inwestorowi nastawionemu na maksymalizację zysków opłacałoby się sprzedawać? a NIE ZASYPAĆ W MGNIENIU OKA ZLECENIE, dodatkowo ze zleceniami następującymi po tym, które w parę minut ściągnęły kurs jeszcze niżej
czy ona jest, czy nie, to nigdy się być może nie dowiemy...
jednego jesteśmy pewni, że zjawisko słupowatości na Polnej występuje i gdyby go nie było, to po PKC 11800 szt. przedwczoraj Polna dostałaby taki zastrzyk, że kurs poszedłby jednym ruchem od razu kilkadziesiąt % i wtedy zaczęłaby się jazda na całego, jakby się rynek zleciał...
co się odwlecze, to nie uciecze:)