Jestem akcjonariuszem Elektrimu od 1993 r. i członkiem PAE od początku powstania . Uczestniczyłem we wszystkich manifestacjach i prawie wszystkich WZA . Pozdrawiam gorąco Daniela i Radę PAE , dziękuję im bardzo za zaangażowanie , poświęcanie czasu i nieobrażanie się na niektóre niemiłe wpisy . Uważam , że czas na manifestacje się skończył . Jest Nas za mało zaangażowanych . W większości starszych i mających problemy z dłuższą trasą . Popieram pikiety pod ważnymi Urzędami lub w innych wybranych miejscach .Wierzę , że jeśli mamy uzyskać pieniądze za akcje Elektrimu to je uzyskamy . Nie pomogą tu przekleństwa , wulgaryzmy i złe życzenia . Pozytywnie myśląc gdy byśmy wcześniej mieli te pieniądze mogło by dojść do nietrafionych inwestycji , strat i niepotrzebnych wydatków . Teraz jesteśmy starsi i mądrzejsi . Jestem wolontariuszem w hospicjum .Tam widać co jest ważne w życiu Dla wierzących Pan Bóg na pierwszym miejscu potem rodzina , zdrowie , spokój . Odchodząc nic nie zabieramy z sobą , tylko dobre uczynki i pamięć ludzką .Przepraszam tych , którzy nie podzielają moich poglądów . Pomimo wszystkiego gratuluję p . Zygmuntowi Solożowi rozwinięcia wielu biznesów i dającemu pracę wielu tysiącom Osób . Życzę jemu , jego rodzinie i wszystkim akcjonariuszom Elektrimu i ich rodzinom zdrowia , spokoju i wszystkiego dobrego . Pozdrawiam
Prawda jest taka że ja nie muszę wiedzieć czy ktoś ma już dosyć i pomimo tego że niewiele zrobił to już i tak mu się więcej robić nie chce.
Ja wiem jedno że moje śledztwo z tytułu oszustwa ze względu na szereg transakcji jest aktywny a gdyby coś dziwnego się stało w Polsce to następnego dnia wpłynie zawiadomienie do prokuratury Europejskiej oraz innych instytucji zgodnie z obietnicą.
Spokojnie drazy drąży skałę.
Grzech zaniechania nie jest dobry.
A zło może się wplenić właśnie dlatego że wielu dobrych ludzi nic nie robi żeby je powstrzymać.
Pisałem wielokrotnie aż w końcu ja się znudziłem że trzeba założyć sprawę cywilną. Sprawa cywilna się nie przedawnia a od kwoty roszczenia nieustannie rosną odsetki.
Oczywiście niech się tym martwią ci którzy mają dużo akcji.
Zgadzam się z hwds. Nie można zamykać oczu na zło. Dla wszystkich znających dzieje Elektrimu sprawa jest oczywista. GA postępuje źle w stosunku do akcjonariuszy mniejszościowych, łamie kodeks karny i moralny itd. Wyłącznie ułomność polskich sądów i instytucji oraz rozległe znajomości GA i jego pozycja na świeczniku, powodują brak korzystnych dla nas roztrzygnięć.
Są na szczęście wśród nas niezłomni wojownicy. Dlatego trzymajmy się razem i walczmy.
Komuna upadła choć wydawało się, że za naszego życia to nie nastąpi.
NIC NIE PORADZIMY NA TO ŻE NIEKTÓRZY NIE CHCĄ BRAĆ UDZIAŁU W DEMONSTRACJI PRZED TVP I W INNYCH MIEJSCACH .... PRZECIWKO ZŁODZIEJOWI Z ELEKTRIMU
.... MOGĄ PRZCIEŻ ....W TYM CZASIE OGLADĄĆ PROGRAMY ZŁODZIEJA ...Z DAGMARĄ KAŻMIERSKĄ .... TO TEŻ PEWNA "FORMA '..... SPĘDZANIA WOLNEGO CZASU
GDYBY SIĘ JEDNAK ZDECYDOWALI ..... TO ZAPEWNIAM ŻE DEMONSTRACJE ORGANIZOWANE PRZEZ GRUPĘ MNIEJSZOSCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU .....BĘDĄ STACJONARNE ( JAK TA OSTATNIA ) .... WIĘC NIE ZMĘCZĄ SIĘ ZBYTNIO !!!!!