zigi, Ty zupełnie świeży jesteś i nie zapoznałeś się z treścią wątków dotyczących spółki, w którą zainwestowałeś ponad 10 koła...
coolturalny powyżej bardzo trafnie opisał sytuację...
dobrze, że nie wystawiłeś akcji na sprzedaż, bo coś mi się wydaje, że ustawiłbyś nam zaporkę na 13,14 zł:)
to teraz po prostu obserwuj i sprzedaj najwcześniej w pierwszej połowie maja:)
spokojnie, zdarzalo sie ze odkupowalem drozej, bo nie zawsze rolowanie wychodzi na dobre... ale jak spojrzysz na kreski polnej sam zobaczysz ze akurat tam przydalby sie niewielki dolek
radziłbym Ci tak ściśle się nie patrzeć na kreski na Polnej;
jeśli sprzedasz po 16 i będziesz chciał dalej grać na Polnej, to będziesz wchodził wyżej... też się będzie opłacało, do pewnego momentu:)
widzę, że kolega wchodził podobnie jak ja, ja też kupiłem tysiaka w okolicach 12zł z planami na dalsze zakupy, jednak sytuacja troche się skomplikowała więc sie póki co powstrzymałem, pzdr
skomplikowała? to co mają powiedzieć ci, co są tu od wielu miesięcy (niektórzy - lat);
jednak oni - przez swą wytrwałośc powinni wytrzymać chwilkę dłużej, niż do 16 zł, hi-hi, czyli w sumie wyjdą lepiej, niż na ciągłym polowaniu na okazje;
zigi, jak nie chce Ci się czytać wątków, to nie sprzedawaj akcji przez najbliższe dni, a potem już będziesz wiedział, po ile je warto puścić; to jest w tej sytuacji jedyna, najlepsza rada, którą mogę Ci dać:)
Awersja do ryzyka wzrasta (chwilowo)... świńską grype mamy więc wszyscy uciekają do innych walut. Szkoda tylko, że złoty najbardziej sie osłabia... Myśle jednak, że to chwilowe działanie, już dzisiaj po południu się poprawiło.
Jakubas zrobi wszystko żeby swój pakiet (obojętnie czy jest to 47%, czy ... %) opchnąć z sowitym zyskiem po cenie nie niższej jak ... zł. I nie będzie to 12 zł, he he he:)