• potężne obroty na instalu! Autor: ~endura [82.197.50.*]
    j.w
  • Re: potężne obroty na instalu! Autor: ~Karol [77.114.138.*]
    poprostu bagno jakich mało.Teraz to nawet nie mogę wyjść z tego bagna przy tych obrotach...juz nic nie ruszy kursu , najgorsza moja inwestycja podczas pobytu na GPW.
  • i jak Karolu Autor: -Logic [87.96.87.*]
    bede dla ciebie obserwowal instal i bede go opisywał. Spreawdzaj oscylatory o ktorych pisze i ucz sie.
    GPW to rynek spekulantow i tylko to utrzyma cie przy kasie
  • Re: i jak Karolu Autor: ~Karol [77.115.182.*]
    no gratuluje, ale nie wiem jak można przewidzieć sprzedaż 300 sztuk akcji i zbić kurs, to poprostu trup ta spółka i chyba już jej nic nie pomoże, ani wyniki , ani nic.Powiedz mi tylko kiedy będę mógł wyjść z tego gniota , bo teraz to jestem pozbawiony możliwości zrobienia czegokolwiek.Mam nauczkę-unikać spółek bez obrotów.Jak oscylatory?patrzxę w nie jak w zbawienie.
  • Re: i jak Karolu Autor: -Logic [91.94.175.*]
    nA WYKRESIE DOTARLISMY DO SREDNIEJ LINI WSTEGI BOLLINGERA. tAM POWINNO TEORETYCZNIE WYSTAPIC ODBICIE NA SPOLCE - TYLE ZE TA SPOLKA NIE MA PLYNNOSCI. SWOJEGO CZASU MIALEM TAKA SAMA SYTUACJE NA ZASTALU. JEZELI NASTAPI ODBICIE TO NAJPRAWDOPODOBNIEJ DO POZIOMU 2.95. NA ADX DMI ZACZYNA SIE LEKKO ODWIJA W GORE, NASTAPILO TEZ LEKKIE ODBICIE NA %R OSCYLATOR WILLIAMSA. NA CCI TEZ MAMY KOLEJNY SYGNAL ZMIANY TRENDU TYLE TYLKO ZE DO PRAWDZIWEGO SYGNALU KUPNA BRAKUJE BARDZO DUZO. SYGNAL GENERYJE SIE ZAZWYCZAJ PO PRZEKROCZENIU 100 A SYGNAL SPRZEDAZY PO PRZEBICIU Z GORY -100. AT POWINNO SIE STOSOWAC NA SPOLKACH O WIEKSZEJ PLYNNOSCI BO W WYPAKU SPOLEK O MALEJ PLYNNOSCI SA Z AT PROBLEMY.
    KOLEJNYM OSCYLATOREM JAKI POWINIENES PRAC POD UWAGE JEST MOMENTUM - NA SZCZECIE NIE MAMY NOWEGO MINIMUM TAK WIEC ZJAZD PONIZEJ WSPARCIA 2.63 JEST TERAZ MALO REALNY ALE OCZYWISCIE MOZE SIE TO ZMIENIC.
  • Re: i jak Karolu Autor: ~do Logic [77.113.198.*]
    napewno się zainteresuje trochę AT, choć z naciskiem na trochę, bo słyszałem kiedyś mądre zdanie ( chyba Hirsza z RDO, nie pamiętam),że nadmiar wiedzy szkodzi w inwestowaniu.A masz może pojęcie czy jeżeli spółka nie miała PP w obrocie giełdowym (nie były notowane na giełdzie) to PDA są notowane?Czy podczas asymilacji kursu musi być zbliżony do siebie-emisja nowa po 2,7 zł , to kurs akcji po ok 2,7 również?jak w przypadku INS
  • POWINNO BYC UDERZENIE W GORE Autor: -Logic [91.94.131.*]
    WSKAZNIKI KTORE STOSUJE POKAZUJA MINIMA - WCZORAJ USTAWIŁEM WSKAZNIKI TAK ZEBY POKAZYWALY SKRAJNOSCI W DOLKACH I DZIS MAMY TE SKRAJNOSCI. WEDLUG MOJEGO USTAWIENIA CZEKA NAS WZROST ZRESZTA WCZESNIEJ PISLALEM ZE CENA DO KUPNA TO 2.63 - ZAKLADAJAC ZE OPUSZCZALNE JEST 3% UBSUNIECIA NIZEJ NIE POWINNISMY SIE ZNALESC. mYSLE ZE MOZNA KUPIC INASTAL ZA OKOLO 5% GOTOWKI KOLEJNE PAKIETY PRZY SYGNALE NA SREDNICH I PRZY PODNIESIENIU ADX I CCI POWYZEJ 100
  • Re: POWINNO BYC UDERZENIE W GORE Autor: ~liptak [80.48.254.*]
    szkoda ze nie pojechalismy z innymi:(
  • Re: POWINNO BYC UDERZENIE W GORE Autor: -Logic [79.162.99.*]
    niby tak ale ... jutro na instalu moze byc dluga biala swieca - rosnie srednia wolumenu ostatnie wybicie bylo na 88k papieru a na swiecy formujacej spadajaca gwiazde kolejne 80k papieru - zobaczcie ile papieru zostalo zebrane w konsolidacji przed wybuchem. Jutro na 99% otworzymy sie z luka hossy a jezeli pojedziemy na wyzszych obrotach spekula pociagnie papier do gory.
    Ja dodalem instal do obserwacji jezeli rano w ciagu pierwszych 10 minut zobacze 10k na wolumenie bede z wami
  • Re: POWINNO BYC UDERZENIE W GORE Autor: ~Karol [95.41.255.*]
    Logic naprawdę widzę że kumasz o co chodzi , mam pytanie.Do ilu ten Instal może dojść?Jaki ma zakres potencjalnego wzrostu?Nie jestem zobligowany czasem, mam firme i jakoś idzie, dlatego INS moze polezeć w portfelu?Ale do ilu go potrzymać?Jak pokazują wykresy czy inne wskaźniki?
  • nie znam zakresu wzrostu Autor: -Logic [79.162.99.*]
    społka moze zrobic za x lat nowe szczyty - pytanie do Ciebie Karolu brzmi czy nie lepiej sprzedawac instal w korektach i kupowac przy sygnalach kupna.
    Jezeli masz jakikolwiek prokram do analizy technicznej to ustaw sobie na nim srednie MA 50 i 100 dniowa i zobacz w historii ile razy srednia 50 przecinala srednia 100 z gory do dolu sygnal sprzedazy i ta sama 50 przecinala 100 z dolu do gory sygnal kupna.
    To jest jeden z pzykladow sygnalow kupno/sprzedaz przyklad dla osob ktore maja czas.
    Czym krotsze srednie tym wiecej sygnalow tym samym bardziej agresywne granie.
  • NIESTETY Autor: -Logic [79.162.38.*]
    bRAK OBROTÓW NIE WEJDE W SPOLKE DO MOMENTU AZ NIE RUSZA SIE OBROTY. DZIS SPREDALEM MILLENIUM I ZAMIENILEM NA BBICAPITAL I WAM TEZ RADZE ZAKUPIC TA SPOLKE.
[x]
AWBUD 2,67% 0,95 2020-09-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.