witajcie w nowym tygodniu:) na Polnej pewnie wszystkiego można się spodziewać, więc zjechanie z kursem też jest możliwe. Nastawiłem się jakoś pozytywnie na ten tydzień i nic i nikt nie jest w stanie mnie zniechęcić. Mam nadzieję, że uda mi się wytrwać długo z takim nastawieniem:) Pozdrawiam
hhhmm już sam nie wiem o mam myśleć na temat Polnej :/
mam nadzieję że ta korekta którą obserwujemy to tylko korekta w trendze wzrostowym a nie przewidywany spadek do 7 zł z kawałkiem.
Oczywiście Polna dała mi już zarobić ale cały czas liczę na więcej ( czytaj: co najmniej 25 zł za papier ) , bo oczywiście od samego początku staram się wspierać akcję S25 więc narazie nie przestawiam zleceń S niżej ani nie wywalam ani jednego papierka.
Co nie znaczy że Polna mnie nie wqrwia swoimi wachaniami nastrojów i brakiem informacji.
Ale może tak ma być: POLNA to w końcu kobieta, a jaka jest kobieta każdy wie....
Cóż, na ten tydzień nastawiony jestem pozytywnie i mam nadzieję że nie dam się łatwo wyprowadzić z równowagi.
No cóż ... obroty ciut większe jak w warzywniaku. Ktoś sprezdał i ktoś kupił za 8 tys. zł:) Chciałoby się powiedzieć how long? Jak długo mamy czekać na jakąś informację, na jakiś pozytywny impuls ze spółki?
nie zdziwię się, jak Pan J. będzie chciał nam udowowdnić, że cena w wezwaniu była atrakcyjna do oddania i zwali kurs poniżej 10 zł. Pewnie będzie chciał liczyć na wystarszenie tłumu!
Adam, to co napisałem w piątek wieczorem, powinno Was (ekipę S>=25) wystarczająco podtrzymać na duchu:)
a z kolei nie pisałem, że coś się ruszy od poniedziałku rano...
z tego co tam napisałem wszystko pozostaje jak najbardziej aktualne:)
to ma nie Was zniechęcić...
Dnia 2009-04-27 o godz. 11:10 ~pc napisał(a):
> dokladnie jakby ludziska zaczeli kupowac to kurs od razu
> wystrzeli do gory, a teraz to nawet nie mozna sprzedac
> akcji bo od razu 10% w dol.
jeśli wytrwasz, a przede wszystkim nie oddasz od razu papiera, jak machnie za jednym zamachem kilkadzisiąt %, tylko utrzymasz papier do minimum 70 zł, to będzie to Twój strzał życia:)
dobieraj póki cisza w eterze! mi coś tam wpadło od rana jeszcze:)
bolo7 ja tam jestem wytrwaly w dzialaniach jak sobie cos zaloze to tak jest kiedys trzymalem jedna spolke 3 lata az osiagnalem wymagany cel a polanka poki w promocji trzeba dobierac
no 3 lata, to jesteś tytanem cierpliwości!
na tym się zarabia...
a już zwłaszcza, jak w miesiącach większości dni posuchy umiejętnie się dobierze skrajnie niedowartościowanego skarba;
na Polnej założyłem cel maksymalnie 3 miesięczny od zakończenia większych zakupów:)
on zostanie zrealizowany;