• dywidenda Autor: ~piotr [185.13.186.*]
    Kiedy będzie ustalona m
  • Re: dywidenda Autor: ~mabmab [83.20.252.*]
    na WZA bardziej czekam na umorzenie akcji o ktorym mowil Góral . Nie mógl podac daty dywidendy właśnie ze względu na umorzenie
  • Re: dywidenda Autor: ~MAZUR [79.185.88.*]
    Dnia 2024-04-22 o godz. 19:28 ~mabmab napisał(a):
    > na WZA bardziej czekam na umorzenie akcji o ktorym mowil Góral . Nie mógl podac daty dywidendy właśnie ze względu na umorzenie

JAK UMORZENIE TO CO TY bambo MASZ Z TEGO? TY JESTEŚ KUNTA KINTE ? CZ TOBI? GÓRAL SOBIE UMORZY SPÓŁKĘ KTÓRA I TAK STRACIŁA NA RYNKU 40% WARTOŚCI, ALE KTO CO Z TEGO BĘDZIE MIAŁ Z INWESTORÓW? <0?
  • Re: dywidenda/mazurzenie czyli ignorancja Autor: ~mabmab [83.20.252.*]
    Mazurze - ty mi tu kunta kinte nie obrażaj na forum . Czy wiesz co to jest prawo popytu i podazy i co dzieje sie z cena jesli spada podaż?
  • Re: dywidenda/kuntakinte czyli demencja starcza? Autor: ~MAZUR [79.185.88.*]
    Dnia 2024-05-02 o godz. 06:33 ~mabmab napisał(a):
    > Mazurze - ty mi tu kunta kinte nie obrażaj na forum . Czy wiesz co to jest prawo popytu i podazy i co dzieje sie z cena jesli spada podaż?

A CO SIĘ DZIEJE JAK SPÓŁKA MOGŁA WYKREOWAĆ NADZWYCZAJNE ZYSKI, JAKA PODAŻ? JAKI POPYT? A POPYT ŚCIGA SIĘ Z PODAŻĄ, I CENA SPÓŁKI ROŚNIE 500%, 1000%. A TU KUNTA KINTE OBSŁUGUJE GPW? MAMA MÓWI mabmab NAPIJ SIĘ MLEKA, A TEN NA ASSECO UCIEKA?
  • Re: dywidenda/kuntakinte czyli demencja starcza?/Mazur Autor: ~mabmab [83.20.252.*]
    Mazurze - przyjmij moje wyrazy wspolczucia z powodu demencji starczej... czytanie ksiażek a nie sluchanie audiobookow polecam. Wiem,wiem że trudno o książkę w chacie ale idź do biblioteki . I juz nie probuj przerabiac Murzynka Bambo z elementarza Falskiego bo sie wysypales z ta demencja starczą/// Po lekturze Samuelsona napisz,ze już wiesz jak działa prawo popytu i podazy , jak ksztaltuje sie cena rownowagi,co to jest doskonała konkurencja i jakie musza zostac spelnione warunki - zwłaszcza ten o dostepie do informacji. Zatem milej lektury tylko nie napisza posta znowu po kilku tygodniach.Dasz rade! Bon chance / all the best/ bueno aprovecho!
  • Re: Panie /kuntakinte mabmab czy Tobi? Ja prowadziłem banki na GPW, Autor: ~MAZUR [79.185.61.*]
    Z PRZEBITKĄ 35 RAZY WZROST WARTOŚCI AKCJI BANKU. PROWADZIŁEM SPÓŁKI INFORMATYCZNE 50 RAZY WZROST WARTOŚCI AKCJI TYCH SPÓŁEK. NAPISAŁEM DO GÓRALA, ŻE MOGĘ I ASSECO WYWINDOWAĆ NA 850 ZŁ. ALE KAZAŁ MI ZGŁOSIĆ SIĘ DO DZIAŁU ZATRUDNIENIA ASSECO, ŻE MOŻE PRZEJDĘ ELIMINACJE DO PRACY JAK BĘDZIE JAKIŚ ETAT. WIDAĆ SĄ LEPSI CO USTALAJĄ KTO JEST LEPSZY I WYBIERAJĄ SPECJALISTÓW. JAK TAK TO PROPONUJĘ PREZESOWI GÓRALOWI BY ZAMIAST MNIE CI CO WYBIERAJĄ, ZAGRALI NA GPW . WYGLĄDA NA TO ŻE PREZES GÓRAL WZIĄŁ SOBIE TO DO SERCA, I JAK PIKNIE ONI GRAJĄ, MARSZ W W MIEJSCU, ALBO KROK DO PRZODU, I KROK DO TYŁU. GRATULUJĘ PREZESIE GÓRAL GENIUSZY, PAN SOBIE JAJA ZE MNIE ROBIŁ CZY Z INWESTORÓW?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [208.78.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ASSECOPOL 1,56% 221,00 2025-10-24 17:04:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.