• Do Romana K. !!!! Autor: ~Hutmen [89.79.173.*]
    większościowy akcjonariat z FF ( którego akcje zostały zakupione w ostatnich 2 miesiącach ) nie odda taniej niż 10 zł za akcję.
    do 4 zł. odda drobnica, ci co mają do 20-50 tyś akcji do 5 zł.
    A my zostaniemy z paroma milionami, bo możemy czekać
    DYCHA ROMAN I ANI GROSZA MNIEJ !!!!!
    Miłego Weekendu akcjonariuszom :-)
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~Roman K. !!!! [83.21.134.*]
    Ja Ci dam leszczu, jak ino zrzuce kurs na 2 zyle to zara mi się tu 20% FF nazbiero.
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~rumun [158.75.241.*]
    dycha będzie za rok o tej porze
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    dziwie się tym którzy teraz sprzedają ale niech im tam ...
    zero rozsadku
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~macius [83.11.86.*]
    Weź ich pobij :-) A na co mają czekać, żeby sprzedawać po 2 zeta?
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~wojciech [83.3.138.*]
    Podtrzymuję wypowiedź kolegi. Trzymamy aż swojego nie dostaniem, należy nam się za cierpliwość. Roman czytasz to wiesz o co chodzi.
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~hhh [192.168.0.*]
    maciuś chyba cię pojebałoo cwelu cienki
    Możesz umotywować swoją wypowiedź?
    co ci cieniasie motywować ,jak ty głupoty wypisujesz -2zł o czym ty marzysz osiłku i nie pisz takich bzdetów , bo szlacht człowieka trafia, że takie osiłki interesują się tak wspaniałą spółką.
    Z czego innego cię szlag trafia. Popadasz chłopie we frustrację. Swoją drogą patrząc na papier, nawet ci się nie dziwię
    spadaj cieniasie ja kupiłem po 1 zł ,a sprzedam ci gamoniu za 10 zł .
    Taa, jasne. Po 30!!! Żebyś tylko zdążył z powrotem oddać po 1.
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~jaced [93.105.81.*]
    Sorry, że przerywam tak ważną merytorycznie dyskusje, ale dawno nie zaglądałem na GPW i mam pytanie: Czy jeśli zostanie ustalony termin wykupu akcji własnych przez spółkę- i do tego czasu nie sprzedam- to stracę wszystko?
    Z góry dzięki za odpowiedź.
    nie
  • Uwaga przemawiam! Autor: ~Roman K. !!!! [80.54.43.*]
    Widzo chopy że bedo musioł ino sypnąć papierem, to bedzie prawdziwy potop kaki!
    huehue!
  • Re: Uwaga przemawiam! Autor: ~Hutmen [89.79.173.*]
    Jedno jest pewne, że jakaś część akcji jest w rękach ludzi Romka i na 99 % będzie widniała na S ale tylko po to by straszyć drobniejszych inwestorów ( oni sprzedadzą Romkowi na końcu najdrożej ) .
    Gdy nawet drobny akcjonariat zacznie chomikować swoje akcję na dłużej i nie bezie patrzał z obawą na cenę kursu tylko przetrzyma ten czas to sprzeda bardzo wysoko, bo Romek będzie musiał kupić i pamiętajcie, że stać go nawet wywalić 100 mln. na skup. Dlaczego aż tyle ? bo ma paru zainteresowanych majątkiem hutmena, za całość zgarnie 10 razy więcej.
    MY czekamy i powtarzamy - ROMEK DYSZKA I ANI GROSZA MNIEJ !!!
  • Re: Uwaga przemawiam! Autor: ~ok.ok. [83.168.108.*]
    joł
  • Re: Uwaga przemawiam! Autor: ~KSX [83.3.57.*]
    Panowie i Panie !!

Dla tych co znają temat i wiedzą ile można zarobić !! Widomo GPW to nie zabawa w piaskownicy i wiadomo że wszystkie chwyty dozwolone. Nie zdziwi mnie ja Krakosik zacznie pozbywać sie akcji TYLKO PO TO ZEBY WYWOLAC PANIKE i skłonić ludzi do wysprzedaży, po to zeby za grosze odkupić.
    Wszyscy wiemy że Krakosik to cwany lis który obecnie może grać na naszych emocjach !!!
    Akcje Hutmena wymagaja spokoju i opanowanie a nie emocji. Mamy tego przykłady jak Hutek był po 1.5 , 2.5, 3.8. za kilka miesięcy będzie dwu cyfrowa liczba tylko cierpliwości.

Niedowiarką i osobą nie znającym temat dziekujemy, po co tracicie czas na forum !!! Skupcie sie na Biotonie :)

pozdrawiam
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~mm [82.115.65.*]
    tozanim 10 zobacza wizjonerzy to jeszcze 3 zl dokupia jak sie lawina bedzie po 1Q :) wiec sie ustawiac na 3 zl bo boczniak bedzie jeszcze prze chwile dluzsza przed 1Q zrobia podbitke zapewne zeby potem zwale zorganizowac i dobrac papier po taniosci i tak bedzie wiec zanim 10 wizjonerzy zobacza to jeszcze dokupia po 3 zl :)
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~Hutmen [89.79.173.*]
    człowieku pamietaj, że od czasu wiedzy o skupie na tej spółce nie gra się pod wyniki,
    chcesz zagrać na spółkach Romka pod wyniki to idź na midasa.
    Za rok o tej porze Hutmena nie będzie na GPW. A ostatni będą oddawać akcję w cenie dwucyfrowej. I ty i Ja o tym wiem, więc daruj sobie swoją wypowiedź :-)
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~jacek1978 [213.158.199.*]
    Hutmen jest wart około 2,2 miliarda skup,wezwanie a on wyskakuje ,że po wynikach spadniemy .! Trend jest jeden pisz,mów a niedowiarki bez papierów piszą głupoty.
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: karas_wie [77.115.51.*]
    Fakt kurs rośnie ,i chciałem wskoczyć do tego pociągu już kilka razy ,tylko za każdym razem jak patrzę na wyniki finansowe HUTMENA ,to ciarki mnie przechodzą i mam dreszcze.Przez to nie mogę zmusić palca do zakupu - wciśnięcia klawisza enter na klawiaturze ;). Strata goni stratę ,a za nią kolejna strata ,przychody za IV kwartał 2008 tragiczne . Nie wiem dokąd ten pociąg zmierza ,ale oby się nie wykoleił ,bo będzie znowu wielki płacz i lament na tym forum :(((.
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~teoretyk [80.72.37.*]
    Gdyby zarząd uważał, że cena akcji jest dobra, to przecież nie ogłaszałby skupu. Chyba nie sądzisz, że panu Romkowi zrobiło się nas żal i dlatego wyciągnął do nas dłoń? Możliwe, że nawet celowo będą teraz zaniżać wartość spółki swoimi raportami, aby taniej kupić, ale bądź spokojny. Jeżeli sam nie oddasz akcji, to nie zmuszą Cię do sprzedaży po 3zł, bo to mógłbyś zaskarżyć. Zrozum, że RK jeśli skupi od nas akcje nawet za 20zł, to i tak będzie na tym do przodu. Nasze zadanie polega tylko na tym, aby nie oddawać za darmo, ale żeby chociaż otrzymać 20% zysku.
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~Hutmen [89.79.173.*]
    SPODZIEWAJCIE SIĘ W NAJBLIŻSZYM CZASIE ZWIĘKSZENIA OBROTÓW.
    Jak zagracie wasza sprawa. My mamy cel określony 10 i ani grosza mniej.
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~Janko Spekulant [77.65.60.*]
    Dokładnie tak ja mówisz.

Zresztą mi się nie spieszy i może być więcej niż 10zł :-)
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: ~V-3 [91.94.31.*]
    Optymiści TU czy pesymiści ???
    Cha -cha --jeszcze niedawno 3 PLN byłó horyzontem-:)
    V V V
  • Re: Do Romana K. !!!! Autor: karas_wie [192.168.0.*]
    No cóż ,zaczęło się :((, wodospad :(
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.