• do ~EDGAAR i bB86 z Parkietu Autor: baskerville [77.112.29.*]
    Witam Cię Edgaar :-)
    Poczytałem trochę Wasze Forum , bo podobno jest lepsze od bankier.pl -
    Chciałem jednak zwrócić uwagę na inną rzecz "-)
    Wasz kolega bB86 kilka dni temu napisał ,że IEA NIGDY nie wzrośnie do 45 "-)
    Prosta sprawa - na giełdzie nie mów NIGDY - bo spójrz w odwrotną stronę - akcje IMMOEAST kosztowały 45 i bB86 mógłby napisać podobnie , że po 0,88 NIGDY nie bedą "-)

Panie Panowie

10 zł? W czerwcu? Przecież z obecnego poziomu to tylko ca. 26 % da się to zrobić nawet w 1 sesję. Myslę że kluczową sprawą jest 9-11 euro w terminie do wrzesnia tego roku. Z 1 zł poszło na 8 zł w pół roku więc czemu nie z 8 zł na 48 w 4 miesiące. W każdym razie jak przewidywałem na tym poziomie będzie ogromny ruch - szybko znajdziemy się na 4 eurotak podpowiada historyczny wykres - tylko wówczas była pionowa ściana w dół - teraz na odwrót. Pozdrawiam

Ja też pozdrawiam i będę siedział na tym forum dopóki IEA nie będzie po 45 "-)

mariusz
  • Re: do ~EDGAAR i bB86 z Parkietu Autor: ~fds [87.206.252.*]
    i co chyba sie nie doczekałeś ::):):):):):):):)P)
  • Re: do ~EDGAAR i bB86 z Parkietu Autor: ~bB86 [83.18.158.*]
    daj dzieciakowi spekulantowi spokoj ;-)

Po pierwsze zaloze sie ze nie napisalem 'nigdy', tylko ze jest bardzo mala szansa.. malusienka ze w przewidywalnej przyszlosci tam dojdzie... no i coz, minelo juz chyba z poltora roku jak kurs stoi w miejscu ;-)

IIA ~3eur = IEA 4,5 eur = ~17-18zl
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.