Na nic nie wróci spadł z 30 zeta, vr się kurczy, w ciągu roku o 40% tu nie ma pod co rosnąć, spółka ma za duża kapitalizację, produkty sprzedają się słabo, jak zaczną się odpisy będzie dramat, logika wybitnie pokazuje, że to będize lecieć w dół, pytanie ile osób pożegnało się z pracą i ile pożegna myslę że tam ostre redukcje zespołu są albo będą tak to widzę no chyba że uważacie że ktoś im sypnie kasą na vr powodzenia!
To po co to trzymasz John? Sprzedaj za 12 odkup po 9…jestem juz tu pare lat i nie rozumiem jednego-jak mozna tracac kapital i widzac jak spolka jest amatorsko zarzadzana nic nie krytykowac…jakbym napisal Ci pare lat temu ze Carbon bedzie w takim przedziale cenowym to bys atakowal mnie z kazdej strony… od paru lat spadamy nie z gory do dolu a mozna powiedziec ze w przepasc…Ty dalej nic…zero emocji…nie umiesz przyznac sie do błedu…nie chcesz sie skompromitowac przed innymi z forum…kazdy z nas sie nie raz pomylil…ale przestan zyc utopią…ja tez to trzymam ale przynajmniej od czasu do czasu wyladowuje swoja flustracje tak jak inni…dlatego nawet ktos zatytulowal to jako smiec…Wtopiles kase jak inni…tak jak ja czy reszta naiwniakow…ale Twoja narracja zeby to spadalo jak najnizej jest o tyle dziwna ze juz pewnie wszystko Ci jedno czy to bedzie 9 czy 5 czy 2…
Ja rozumiem, że to jest niewlasciwa inwestycja, że każdy popelnia błąd, ale nie rozumiem narracji w której teraz przedstawiasz się jako mędrca, skoro gdy zaczynało lecieć w dół i pojawiały się pierwsze wpisy od Johna, że to będzie lecieć to broniłeś ile sil byleby tylko wypunktować ze ktoś się myli. Dlaczego nie powiesz wprost "miałeś rację! Teraz pewnie też masz, ale boje się przyznać rację bo stracę w oczach innych ludzi na forum", tylko obracasz kota ogonem i namawiasz żeby sprzedał? O ile Ty się już niby zredukowałeś? Nawiązujesz do wpisów gdy było dobrze i ludzie pisali ze jest dobrze. Teraz jest klapa wiec piszesz o tym, że wszyscy potracili pieniądze, ale jak zaczynało spadać to pierwsi byliście żeby wypisywać o tym jakcy to glupi byli pierwsi sceptycy jak zaczynało lecieć.
Mi nie chodzi o to kto tu mial racje tylko o brak krytyki ze strony Johna…wiem kiedy kupowal nie sprzedawal na gorce nawet jak bral po 20 pare to teraz musi od dawna usredniac zeby nie miec straty a mogl miec 4x, za kazdym razem firma leciala w kulki z premierami z informacjami, jakies durne wpisy o programie motywacyjnym gdzie mowa byla o kwotach rzedu kilkuset zlotych ze strony wlascicieli. Mysleli chyba ze covid bedzie 10 lat i ludzie beda wiecznie grac w THE WIZARDS …
Jeszcze czemu zakładasz,że wszyscy jak ty trzymają akcje? Nie u kazdego średnia to 50zl. Przeciez była fajna podbitka na 36zl. Domyślam się że wiesz co to kółko.
Gość tak pisze bo tu umoczył, wierzył w spółkę, był tu od lat i naganiał a teraz nie ma co już bronić to robi śmiech przez łzy i udaje cwaniaka "zjedzie na 9, dawajcie!". Pewnie jeszcze liczy na jakieś kółeczko ale jak sam widzisz ta spółka już nikogo nie grzeje, gaming już passe a obrót to padaka.
Prawdopodobnie niedługie rozwodnienie z Iron spowoduje jeszcze jakiś większy ruch na kursie i dobije spółkę która zostanie na pewnym niskim pułapie wyceny jak reszta takich spółeczek.
Ale ja nie umoczylem wielu z was przed podbitka dało mi uśrednić,że wyszedłem na swoje od co jak CBR.przed premierą wh też się zredukowałem dlatego dziękuję tym wszystkim leszcza co dali mi się obkupić poniżej 20zl np keks.a 9zl i tak będzie bo nie przebijecie 1300 na k
Powodzenia. Bez żadnej dramatycznej informacji poziom raczej nie do zdobycia. Swoją drogą że też chce Ci się pilnować forum grając takim małym kapitałem tutaj ale co nie jest zabronione jest dozwolone