Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,50 zł , zmiana od tamtej pory: -52,80%

Re: Śmieć.

To po co to trzymasz John? Sprzedaj za 12 odkup po 9…jestem juz tu pare lat i nie rozumiem jednego-jak mozna tracac kapital i widzac jak spolka jest amatorsko zarzadzana nic nie krytykowac…jakbym napisal Ci pare lat temu ze Carbon bedzie w takim przedziale cenowym to bys atakowal mnie z kazdej strony… od paru lat spadamy nie z gory do dolu a mozna powiedziec ze w przepasc…Ty dalej nic…zero emocji…nie umiesz przyznac sie do błedu…nie chcesz sie skompromitowac przed innymi z forum…kazdy z nas sie nie raz pomylil…ale przestan zyc utopią…ja tez to trzymam ale przynajmniej od czasu do czasu wyladowuje swoja flustracje tak jak inni…dlatego nawet ktos zatytulowal to jako smiec…Wtopiles kase jak inni…tak jak ja czy reszta naiwniakow…ale Twoja narracja zeby to spadalo jak najnizej jest o tyle dziwna ze juz pewnie wszystko Ci jedno czy to bedzie 9 czy 5 czy 2…

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CARBONSTU 0,34% 5,90 2025-10-10 15:08:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.