Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Marcin Jankowski w sprawie egzekucyjnej przeciwko: BRASTER SPÓŁKA AKCYJNA 05-850 Szeligi, ul. Cichy Ogród 7
na podstawie art.945 §2 kpc podaje do publicznej wiadomości, że w dniu 09-05-2024 o godz. 10:00 w: ul. Cichy Ogród 7, Szeligi zostanie dokonany opis i oszacowanie nieruchomości gruntowej zabudowanej (sposób korzystania wg księgi wieczystej - tereny przemysłowe) położonej: 05-850 Ożarów Mazowiecki, ul. Cichy Ogród 7, Szeligi, dla której Sąd Rejonowy w Pruszkowie VI Wydział Ksiąg Wieczystych prowadzi księgę wieczystą nr KW WA1P/00092002/2 [NKW: WA1P/00092002/2].
Komornik wzywa wszystkie osoby, o których nie ma wiadomości, oraz inne osoby, które roszczą sobie prawa do nieruchomości i przedmiotów razem z nią zajętych, aby przed ukończeniem opisu zgłosiły swoje prawa.
osobiście uważam, że ważniejszy będzie dokument KNF. Może on otworzyć drzwi akcjonariuszom.... Przypominam, że od maja kurs wisi na haku, a akcjonariusze nie mogą dokonać transakcji na gpw.
Akcjonariusze!!!! Łączcie się!!!! Kierunek : Szeligi!!!! Nie można tak tego zostawić! Od roku zawieszone akcje, raport za 2022 czeka na podpis, zaraz będzie raport za 2023!! I co, też bez podpisu??? Czas na działanie!!! Zbieramy się i na Szeligi!!!!
Wyjazdem do Szelig niczego nie wskórasz, a już na pewno nie podpisania raportu za rok 2022, czy za 2023. Tych raportów już nikt nie podpisze. W mojej ocenie, jedyne co w obecnej sytuacji można zrobić, to rozliczyć Karolaka poprzez złożenie grupowego pozwu. Powinien za to wszystko zapłacić swoim majątkiem....to musi go zaboleć, tak jak do tej pory niejednego z nas.
O tym bucu powinna dowiedźcie się całą Polska. Jest dużo niezależnych mediów na YT i wpływowych influencerów, którzy z chęcią opowiedzą tę historię za którą stoi 130 mln zł i konkretne nazwiska. Poczekamy jeszcze na KNF. WZ po raporcie będzie musiał zwołać więc będzie okazja żeby z bucem porozmawiać bezpośrednio.
O czym Ty chcesz teraz z prezesem rozmawiać? Usłyszysz: "nie mam twoich pieniędzy i co mi zrobisz?". I w tym rzecz, co mu możesz zrobić? Najgorsze w tym wszystkim jest to, że prezes ma pełną tego świadomość. Idzie na przeczekanie. Akcjonariat jest bardzo rozdrobniony, więc szybko zapomni. I właśnie dlatego powinien Karolak za to wszystko odpowiedzieć. Największa siła w tej chwili, to grupowy pozew, a podstaw jest bez liku.
Każdy zarząd i RN odpowiadają swoim majątkiem, a jakoś chętnych do wałków nie brakuje i to w świetle prawa, na które się powołujesz. Jednoosobowy zarząd blastera nie pierwszy i zapewne nie ostatni, który wyciąga brudne łapska po nieswoją kasę.
Jeżeli jeszcze będzie gdzie zwołać... Tak, jak pisałem, wnioski KNF będą kluczowe. Jeżeli znajdzie w raportach nieprawidłowości itd., to będzie to autostrada dla akcjonariuszy.