Ocenę uczciwości i kompetencji Tuska i jego rządu widzimy w zachowaniu polskich indeksów. Obrona Palikota przez Tuska spowodowała paniczną ucieczkę inwestorów z Giełdy. Inwestorzy zobaczyli że pod liberalnymi rządami Polska jest krajem bezprawia.
"Liberały aferały" i "pierwszy milion trzeba ukraść". Takie hasła Polacy łączyli z KLD -partią kierowaną przez Tuska. " Następnie wyrzucili ją z parlamentu. KLD musiała się rozwiązać i jej politycy weszli do broniącej komunistów przed rozliczeniami Unii Wolności. Po rozłamie Grupa liberałów stworzyła PO z elektoratu agenta komunistycznego wywiadu Andrzeja Olechowskiego.
Sorry kochani ,że tak długo nie odpisuję ale nie mam jak dojść do starego kompa --- piszę z laptopa ---Kochani mam POWAŻNY PROBLEM i nie wiem co robić --- Otóż chciałam zjeść te moje kanapki a lodówka pusta , dzisiejsza sesja :-((( wszystkie moje spółki w plecy .... no i chciałam się troszeczkę pocieszyć - wiecie stara panna jestem więc zaczęłam wylizywaćć patelę --- a tu jak mi coś nie łupnie w krzyżu no i nie mogę się wyprostować :) co ja mam robić ? na pogotowie nie zadzwonię bo do klamki w drzwiach nie sięgnę , mogłabym do straży pożarnej zadzwonić ale boję się , że strażak jak wejdzie przez okno żle mnie zrozumie .....choroba co robić !!! co robić!!!!
Karolina -wyłaż z dziury !!! to że dziś jesteś znowu w plecy nie znaczy , że możesz pokryjomu popadać w depresje , pić wódkę i marzyć o Tusku - bo przecież on Ci się podoba.....WYŁAŻ TCHÓRZU !!!