Nowak/Gruby, z twoją wiedzą na temat inwestowania zalecam założenie lokaty. jeśli się zdecydujesz to porozmawiaj najpierw z doradcą klienta w swoim banku, żebyś nie popełnił jakiejś gafy. p.s. komunikat już jest - szukaj mnie : )
Nowak, zmień dilera. co akcjonariusze mający ponad 5% głosów mają do do mnie małego żuczka? ty w ogóle wiesz o czym piszesz? czy próbujesz popisać się przed rodzicami?
Nowak ja naprawdę nie kumam skąd ty bierzesz te swoje teorie. w jaki sposób czytająć raport z walnego możesz skumać kto na nim był i jak głosował? skąd masz pojęcie, że nie byłem na walnym? mam dla ciebie zadanie. wklejam jedno podsumowanie głosowania z raportu: Łączna liczba ważnych głosów: 8.041.449.
Liczba głosów „za”: 8.012.948 (99,65 % oddanych głosów).
Liczba głosów „przeciw”: 28.501 (0,35 % oddanych głosów). napisz proszę, kto brał udział w głosowaniu i jak głosował. wygląda na to, że masz dar jasnowidzenia. p.s. czy będąc na zgromadzeniu mam obowiązek głosować, czy mogę tylko pojeść paluszków i przysłuchiwać się obradom? zwróć uwagę na końcówkę liczby głosów przeciw. jest to jedynka. z czym ci się to kojarzy?
udowodnij mi, że kłamię. jeśli tak twierdzisz, to powinieneś zrobić to bez problemu. w przeciwnym wypadku kłamiesz, że ja kłamię. i to ty jesteś kłamcą.
nie wiem. sprawdziłem nawet ile mam drobnych w kieszeni. 95 groszy, a nie 16. a tak naprawdę - kończę z tobą tą pseudodyskusję. nie potrafisz znowu wyjaśnić swoich racji. tak samo jak 1-mnanipulator. wiesz o kim mowa mój drogi?
Nowak dlaczego nie zaczniesz pisać znowu jako 1-mnanipulator? tyle lat pracowałeś na swój wizerunek. nie ma sie czego wstydzić. 69 groszy? chodzi ci o to: https://boop.pl/rozne/biedronka-wyprzedaje-to-za-69-groszy-powaznie ?
po Walnym taka osoba z 1 akcja pojawia się w REJESTRZE ale jak głosowała to można dopiero stwierdzić po zobaczeniu dokumentu notariusza, który na takim walnym musi być obecny i wszystko rejestrować.
to gdzie teraz jedziemy z kursem ? kierunek 14-15zl czy najpierw lekka korekta i wtedy zdecydowany ruch ?
i teraz ciekawe, czy 1-mnanipulator był na walnym. możliwe też, że duch Nostradamusa podał mu te dane z listy akcjonariuszy lub obecności. rotua, a nie bierzesz pod uwagę możliwości, że po odcięciu dywidendy kurs pójdzie w innym kierunku niż 14-15 złotych?
drogi 1-mnanipulatorze, dodaję obie cyfry i otrzymuję 85. mniemam, że chcesz sie pochwalić swoim ilorazem inteligencji. nie musisz - już wiele razy miałem okazję go poznać czytając twoje wątki na forum. także i ten mówi o tobie bardzo dużo. p.s. wszyscy już wiedzą, że to ty, więc możesz znowu pisać jako 1-mna.
Wafel nie sądzę, może na chwilę spadnie o wielkość dywidendy +1%, ale nie zdziwi mnie jak po odcięciu będzie odrazu +5% o 9:01 rano.
za dużo zebrali od 6 do 9 zeta.
podciągnąć to teraz jeszcze wyżej żeby wybić stękaczy.
dlaczego miałbym kłamać? czy to jakiś wstyd mieć akcję Pharmeny? jeśli jesteś Nowakiem, to czy się wstydzisz nim być i dlatego bywasz także Grubym, Benkiem i innymi? po co to robisz?