mistrzy, dlaczego znowu próbujesz manipulować? skąd twoja teoria, że nie podobają mi się wzrosty? jestem akcjonariuszem i jestem zadowolony kiedy kurs rośnie. co chesz udowodnić pisząc komentarz w tym stylu?
Wafelek ~ cały czas miałeś zastrzeżenia do spółki a ja uwierzyłem w spółkę i mam już zysk rzędu 40% :) Podobnie będzie na Nanogroup. Wydaje mi się, że kompletnie nie znasz się na mechanizmach rządzących giełdą i nie potrafisz zarabiać. Ale to twój problem .......
Mistrzu ... jak sprzedałeś masz 40%, jak nie sprzedałeś nie masz nic ... i uwierz że to prawda. Zarabiasz dopiero wtedy jak masz to na koncie. Jak masz akcje to nie masz nic poza walorem, który mozesz sprzedać, dokupić lub dalej czekać
PS. A Wafelek, albo lubi popytać, albo ludzi powk...iać, widać tak ma. Nic nie wnosi ale jątrzy ;)
zgodze się z Qbq. twój zysk 40% mistrzu jest wirtualny. nie możesz za niego kupić nawet lizaka.
naganiałeś tutaj niedawno na Nano. jeśli sprzedałeś swoje akcje na jednodniowej podbitce (do 13%) to zarobiłeś. jeśli nadal je trzymasz, to żywisz się marzeniami, że "jeśli ten Pan inwestuje to musi być wyżej". a wcale tak może nie być - wystarczy, że im świnie zdechną ; ) p.s. mistrzu, twój wątek pokazuje, że jątrzysz. nadal czekam na wyjaśnienie, dlaczego uważasz, że nie podobają mi się wzrosty na PHR.