coraz słabsze te zapory, a jak faktycznie pojawią się błyskawice, o których wspominał mi góral, to tylko będzie dym, tak przejdzie po nich gładko i tym razej dużo wyżej zajdzie:)
No a co z Polną? Przecież tu nie ma wcale obrotu. Z takim tempem to się hossa skończy. Mam 60 gr zysku na akcji i chyba je wywalę bo mi cierpliwości zbraknie.
zmartwiony nie mart sie mnie tez denerwuje Jakubas ale ja cierpliwie poczekam mam czas skoro chciales tak bardzo to rano miales taka mozliwosc oddac pozdr
centrum obróbki - to dział w którym oprócz normalnej produkcji będą mieć możliwości wyprodukować produkt "szyty na miarę" (to jest ostatnio modne) - to potwierdził prezes.
W skrócie: będą w stanie zaproponować , zaprojektować i wyprodukować urządzenie nietypowe a spełniające warunki technologiczne , konstrukcyjne , wymiarowe i parametrowe zgodne z życzeniem zleceniodawcy, będąc jednocześnie konkurencyjnym na rynku.
a może napiszę pismo do zarządu jako akcjonariusz co oni w tej Polnej robią , bo ta cisza INFORMACYJNA mnie wkurza
to juz tak naprawdę nie ma sie czym pochwalić?
może cos by wybudowali czy przejęli?
jest jakaś strategia , czy jakiś plan działania?
warte to tych 11 pln , czy nie warte? kupować jeszcze czy dać sobie na wstrzymanie?
quo vadis Polna ?