A gdzie byłeś w piątek wiatr jak posałem o Lpp, ja kupiłem za wszystką kasę połowe po 11060 i resztę na zamknięciu po 11450. Zapomniałem że ty nie łapiesz spadających noży.
Dnia 2024-03-18 o godz. 11:50 ~Mar napisał(a): > A gdzie byłeś w piątek wiatr jak posałem o Lpp, ja kupiłem za wszystką kasę połowe po 11060 i resztę na zamknięciu po 11450. Zapomniałem że ty nie łapiesz spadających noży -------------------------------------------------------------------------------------------- A skąd wiesz? Takie spadki przypominają mi Lotos , w 2008 podobnie pograli. Mam załączyć tranzakcji? Gdzie mi się z Toba równać xD
Obserwator i Mar to nie to samo. Patrz IP. Czepiam się ciebie wiatr bo nie lubię takich zarozumiałych bufonów. Myślisz że jesteś najmądrzejszy a tak nie jest. Więcej pokory.
No tak, jeśli zabraknie merytoryki, zaczynają się bluzgi. To normalne, świadczące o braku kompetencji. A teraz "przypowieść" Jest a w praktyce "była", taka spółka Petrolinvest 1. ropa tryskała w Kazachstanie, ludzie kupowali w ciemno. 2. Liczono czy będą lepsi niż Shell , BP , o jakimś tam Lotosie czy Orlenie nikt nie pisał. 3. Potem zaczęły się różne dziwne rzeczy pożyczki, dodruk, akcji, zastaw akcji, itd, itd. 4. z 25zł spółka zjechała poniżej 1zł Mogę podać, jeszcze kilka innych spółek, ale czy warto? Ps. posiedzicie ładnych parę lat na bananie, to zaczniecie być ostrożni. i zdobędziecie doświadczenie. COŚ MI TO PRZYPOMINA......a wam?.