Witam Wszystkich......
Jestem nowym na tej sp-ce przez pomyłkę.
Myślę , że jeśli spóka nie będzie przekazywwała informacji bieżących o działalności ,do czego jest zobligowana , to nie ma co liczyć na pozyskanie nowych inwestorów .O birzącej sytuacji spółki nic nie wiemy? .Uważam, że skargi nie powinny dotyczyć ceny wezwania, ale o braku jakichkolwiek informacji o" standings" firmy.
W Polnej są przestoje i zwolnienia, jeśli to część restrukturyzacji to ok . Jeśli Polna ma inne problemy np. znaczny zpadek zamówień itd. to już gorzej.
germany, to są ostatnie akty desperacji - prikaz trzymać kurs w ryzach do końca, to prikaz;
a że już w tym tygodniu po złamaniu śluz 2 kwietnia na 10,25 oscylował powyżej ceny wezwania, to przyszły tydzień zapowiada się jeszcze dużo trudniejszy dla chłopaków:)
już nie mówiąc o tym, że wyjątkowo cwanie odwrócił kota ogonem od wezwania, rzucając hasłem chwytliwym, bo dotyczącym braku polityki informacyjnej Polnej, która każdego wnerwia...
co oni jeszcze będą wymyślać - na to jest tylko jeden sposób - deszcz wiosenny i parę błyskawic do pomocy:)
patrząc na kosmiczne wzrosty niektórych prawie bankrutów na gpw to zwolnienia i przestoje
oraz inne "restrukturyzacje" napedzają wzrosty
ma ktos wiedzę jaki raport kwartalny?
niech 10k Polnej czeka na lepsze czasy
Obejrzyj taki film K-pax , gdzie gosciu chciał zabrać cały dom wariatów na planetę K-pax
i do końca filmu nie było wiadomo czy jest wariatem czy kosmitą
Do Walerego: Do Ciebie nic ne mam, więc nie ma takiej potrzeby. Natomiast co do gościa, który pisał o zwolnieniach itp. bzdetach to taka uwaga: Jeszcze jedno kłamliwe słowo nt. Polnej, a wysyłam zawiadomienie do KNF.
Jestem z Przemyśla mam pewien pakiet akcji Polnej. Różne opinie (plotki) chodzą po mieście na temat Polnej. Oczywiście potwierdzenia i 100% pewności nie mam. Myślę że na tym forum jest dużo osób, które wiedzą więcej. Lepiej być czujnym bo kto wie co ci na górze planują.
Pozdrawiam
...tez do Ciebie personalnie nic nie mam, jak zreszta do nikogo na tym forum, a tak tylko chcialem w ramach swiatecznego rozluzenienia sprawdzic Twoje zdolnosci "szpiegowskie", ale widze, ze nie podejmujesz wyzwania ;-)
witam kolegów z Polnej, ciagle sie przyglądam i stoje w blokach, ale widzę, że jeszcze na mnie czekacie z odjazdem:) dzieki, swięta spędze jeszcze z Midasem, a w swiateczny weekend sie wiele wyjasni, na razie 45% do przodu, odkułem tez ostatnio trochę ze strat na Mastersie (aktualnie Wikana), a jest sie z czego odkuwać:-/ pzdr