• polna Autor: ~egon22 [79.186.52.*]
    Witam Wszystkich......
    Jestem nowym na tej sp-ce przez pomyłkę.

Myślę , że jeśli spóka nie będzie przekazywwała informacji bieżących o działalności ,do czego jest zobligowana , to nie ma co liczyć na pozyskanie nowych inwestorów .O birzącej sytuacji spółki nic nie wiemy? .Uważam, że skargi nie powinny dotyczyć ceny wezwania, ale o braku jakichkolwiek informacji o" standings" firmy.
  • Re: polna Autor: ~przemyślanin [77.254.31.*]
    W Polnej są przestoje i zwolnienia, jeśli to część restrukturyzacji to ok . Jeśli Polna ma inne problemy np. znaczny zpadek zamówień itd. to już gorzej.
  • Re: polna Autor: ~germany12 [86.63.90.*]
    od jakubasa jestes przemyslanin
    Nie niby dlaczego miałbym być ?
  • Re: polna Autor: bolo7 [89.78.199.*]
    germany, to są ostatnie akty desperacji - prikaz trzymać kurs w ryzach do końca, to prikaz;
    a że już w tym tygodniu po złamaniu śluz 2 kwietnia na 10,25 oscylował powyżej ceny wezwania, to przyszły tydzień zapowiada się jeszcze dużo trudniejszy dla chłopaków:)
  • Re: polna Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Te"przemyślanin", już cię namierzyłem:)
    Pszczyna
    Region: Katowice
    Właściciel: Netia SA
    dobry jesteś:)
    a błyskawice dolecą i do Katowic, oj poparzą trochę paluszki-blokuszki kursowe, poparzą
    Gościu ewidentnie rozpowszechnia klamstwa. Zastanawiam się czy go nie zapodać do KNF. Niech mu dadzą jakiegoś wielkanocnego zajączka.
    w sumie nie głupi pomysł, a zupełnie już rozbawił mnie kolo, który trafił tu przez pomyłkę... chyba pozostawię to bez komentarza;
    już nie mówiąc o tym, że wyjątkowo cwanie odwrócił kota ogonem od wezwania, rzucając hasłem chwytliwym, bo dotyczącym braku polityki informacyjnej Polnej, która każdego wnerwia...
    co oni jeszcze będą wymyślać - na to jest tylko jeden sposób - deszcz wiosenny i parę błyskawic do pomocy:)
  • Re: polna Autor: ~WaleryWonTrubka [94.193.5.*]
    ...Jethro, a mnie tez tak blyskawicznie namierzysz, bo osobiscie watpie ?! ;-)
  • do Walerego Autor: ~ck [79.185.58.*]
    sądząc po nicku to jesteś z cywilizacji pozaziemskiej
  • Re: polna Autor: ~ck [79.185.58.*]
    patrząc na kosmiczne wzrosty niektórych prawie bankrutów na gpw to zwolnienia i przestoje
    oraz inne "restrukturyzacje" napedzają wzrosty
    ma ktos wiedzę jaki raport kwartalny?
    niech 10k Polnej czeka na lepsze czasy
  • Re: polna Autor: ~ck [79.185.58.*]
    Obejrzyj taki film K-pax , gdzie gosciu chciał zabrać cały dom wariatów na planetę K-pax
    i do końca filmu nie było wiadomo czy jest wariatem czy kosmitą
    Do Walerego: Do Ciebie nic ne mam, więc nie ma takiej potrzeby. Natomiast co do gościa, który pisał o zwolnieniach itp. bzdetach to taka uwaga: Jeszcze jedno kłamliwe słowo nt. Polnej, a wysyłam zawiadomienie do KNF.
    Jestem z Przemyśla mam pewien pakiet akcji Polnej. Różne opinie (plotki) chodzą po mieście na temat Polnej. Oczywiście potwierdzenia i 100% pewności nie mam. Myślę że na tym forum jest dużo osób, które wiedzą więcej. Lepiej być czujnym bo kto wie co ci na górze planują.
    Pozdrawiam
    Sam tego chciałeś "przemyślaninie" z Pszczyny.
  • Re: polna Autor: ~WaleryWonTrubka [94.193.5.*]
    ...tez do Ciebie personalnie nic nie mam, jak zreszta do nikogo na tym forum, a tak tylko chcialem w ramach swiatecznego rozluzenienia sprawdzic Twoje zdolnosci "szpiegowskie", ale widze, ze nie podejmujesz wyzwania ;-)
  • Re: polna Autor: ~Gallileo [213.158.199.*]
    witam kolegów z Polnej, ciagle sie przyglądam i stoje w blokach, ale widzę, że jeszcze na mnie czekacie z odjazdem:) dzieki, swięta spędze jeszcze z Midasem, a w swiateczny weekend sie wiele wyjasni, na razie 45% do przodu, odkułem tez ostatnio trochę ze strat na Mastersie (aktualnie Wikana), a jest sie z czego odkuwać:-/ pzdr
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.