• POLNA - jeszcze tanio Autor: ~fan [83.4.239.*]
    papier jest cały czas wstrzymywany przed większym odbiciem, co widać "gołym okiem". Usilnie próbuje się go cofać poniżej 11,00 zł., jednak idzie to coraz gorzej!
  • Re: POLNA - jeszcze tanio Autor: ~PABLO [87.96.121.*]
    ostatni moment na dobranie ja dzis dobralem i jutro tez dobiore po tej jeszcze promocyjnej cenie pozdr
  • Re: POLNA - jeszcze tanio Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Zgadza się, superpromocja powoli się kończy, i to nie tylko na POLNEJ. Dzisiaj - pomimo nie najlepszej sytuacji na rynkach USA i w Europie - dał się zauważyć duży popyt na blue chips ze strony OFE. Fundusze emerytalne otrzymują wciąż nowe i nowe pieniądze, z którymi prędzej czy później coś będą musiały zrobić. Akcje polskich spółek są tanie jak barszcz.
  • Re: POLNA - jeszcze tanio Autor: ~ck [79.185.213.*]
    dzisiaj sobie narysowałem taką kreskę na rocznym dziennym i wychodzi mi ,ze doszlismy do linii trendu spadkowego
    czyli wg AT po przebiciu trendu musimy urosnać do ilu?
    proszę o opinię
    pozdrawiam
  • Re: POLNA - jeszcze tanio Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Operując średnią 5-miesięczną (100 sesji), na wykresie kursu POLNEJ przebicie tej średniej mamy już za sobą. Pierwszy istotny opór to okolice 13 zł:
    http://mojeinwestycje.interia.pl/wykres?wlid=164&porow=&rdz=0&wsk=7&okresy=250&rn=1&typ=2&skala=1&srednia=3
  • Re: POLNA - jeszcze tanio Autor: bolo7 [89.78.199.*]
    fan, no musi iść gorzej - resztki paliwa:)
    chłopaki mają jutro ostatni dzień na uzupełnienie worków i wstrzymywanie ceny w "granicach rozsądku", żeby nie było zbyt dużej różnicy dla tych, co w tym tygodniu odpowiedzieli na wezwanie.
    Natomiast od wtorku lepiej, żeby nie wystawiali tych swoich batoniczków, ani też z ukrycia, bo będzie słychać tylko: mlask ........., mlask ............... , mlask ..............., mlask .............. , bez końca, do skutku...
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.