i caly czas dokupuje akcje. nikt nie pozbawi tyle tysiecy osob pracy, beda kredyty, gwarancje itd. a kurs szybko wroci na swoje miejsce. do konca tygodnia 0.40 gr bedzie. kto nie ryzykuje ten nie ma. dlatego radze kupowac poki tanio
wiedzą Ci co sie zaangażowali w nią kapitałowo i czasowo.
I nawet wierzyli w ludzką wdzięczność, ale po wieszaniu psów.... grają pod siebie!!
a dzis nieźle na nim swoja droga zarobiłem, i z chęcią kupię od was uleszczeni leszcze ale nie po 25 gr , gdzie stoicie,
jak sadzicie czyj to baton 250k na 21 gr wstawiony był? tu prosze sypac do wora, hahahah
Bankier, jeśli tak mówisz i jesteś w stanie to udowodnić z tym kupnem 250000 akcji, to super, znasz spółkę bardzo dobrze i prognozujesz dalsze wzrosty, oby tak było, trzymam kciuki?
A wiesz może kto trochę wcześniej zamknął lukę do 0.19?
W jednym zleceniu poszło jakieś 600000 akcji...
Robi wrażenie...
przy tych cenach to nie jest duża ilość, za to ponad 0,5% huty,
swoją droga niezla gra pod publiczkę:)
ale ięknie mi zaczynaja wkładać na 21 gr:)
wczoraj wyskoczyłem, wskoczyłem w dudę , wyskoczyłem dziś z niej i spowrotem w hute,
mam swoje demagogie na ten temat, tym razem nie upubliczniam,
człowiek uczy sie całe życie....
Co ty czlowieku bredzisz>?Ostatnio wraz z bethovenem okłamaliscie mnóstwo osob twierdzac ze wiecie wszystko a prawada jest taka ze nie wiecie nic i nigdy nie wiedzieliscie.
z czym Cię synku oszukałem?
na jedna rzecz nie mialem wpływu:
na decyzje sądu.
jak myślisz chłopcze kto naciskał na zarząd aby było odwołanie!!
nagle im odwidziało sie aby zmienić decyzję w ciagu 2 dni i odołać się....
pomyśl chłopcze i nie ujadaj!
najlepiej siedziec przed kompem i biadolić i liczyć że toś za Ciebie zrobi czarną robotę, poświęci czs na paliwo , telefony, czas na rozmowy, pertraktacje....
a Ty chcesz to za free, a jak coś nie tak to ujadasz?
a co mnie obchodza dwulicowcy, co jak pieski za Tobą chodza , jak zarobia dzięki twojej wiedzy, a jak jest strata z przyczyn niezależnych psy wieszają.
z checią odbiorę im ich resztkę kasy grą na giełdzie.
jak nie umieją grać, niech wpłacą na fundusze inwestycyjne
a ja im w dowodzie osobistym nie mam abym miał za szujami płakać
Sluchaj koleżko.....smieszny,nic od Ciebie nie nie chciałem,krotko mówiąc odwrócil sie od Ciebie Martin-Bethoven-Storek itd....jestes ostatnia osobą której nalzy słuchac....
Daj spokuj tym dzieciakom z forum.Podobniez sam jestes wielki wiec po co Ci oni.-;)he...